De Circulus werkplaatsen

In onze werkplaatsen vindt iedereen een passende plek. Daarbij kijken we goed naar de werkzaamheden en het niveau dat bij je past. Waar het nodig is geven we je een steuntje in de rug. En waar het kan, laten we je op eigen benen staan. Zo leer je de kneepjes van het vak, onder begeleiding van een echte vakman of -vrouw. Wat voor werk zou je willen doen?

Bij Circulus kunnen mensen aan de slag in een van onze werkplaatsen. Die vind je in verschillende gemeentes. Sommige werkplaatsen zitten in meerdere gemeentes. Zo bieden we altijd een passende plek bij iemand in de buurt.

Nog niet zeker wat passend is? Geen probleem! Dan werkt iemand een poosje op verschillende werkplaatsen mee, zodat diegene het kan ervaren. Ook als iemand nog niet zeker weet of een van de werkplaatsen iets voor hem/haar is, is een keer komen kijken en sfeer proeven uiteraard geen probleem.

Hout Werkplaats

Hout werkplaats
Eerlijk handwerk met natuurlijke materialen in een klein team.
> Aan de slag bij de Hout Werkplaats (klik op de afbeelding)

Textiel werkplaats

Textiel werkplaats
Creatief werk in een gezellig team waarin iedereen een eigen plek mag krijgen.
> Aan de slag bij de Textiel Werkplaats (klik op de afbeelding)

Fietsen werkplaats

Fietsen werkplaats
Technisch vakmanschap in een hecht team waarin iemand er mag zijn zoals hij/zij is.
> Aan de slag bij de Fietsen Werkplaats (klik op de afbeelding)

De Wasserij

De Wasserij
Overzichtelijk werk in een rustig team met veel persoonlijke begeleiding en aandacht.
> Aan de slag bij De Wasserij (klik op de afbeelding)

De Keuken

De Keuken
Eenvoudig werk met eerlijke, heerlijke producten in een warm team waarin samenwerken net zo belangrijk is als een eigen plek.
> Aan de slag bij De Keuken (klik op de afbeelding)

Elektronica Werkplaats

Hier wordt gebruikte elektronica opgeknapt of gedemonteerd. Denk bijvoorbeeld aan televisies. Werk dat weer een nieuw leven geeft aan producten en bijdraagt aan een betere samenleving. > Aan de slag bij de Elektronica Werkplaats

Stilema

Werken achter de kassa, in de logistiek of in de winkel. Kringloopcentrum Stilema verkoopt meubels, kleding, boeken en soms verrassende artikelen. Alle producten zijn tweedehands en door Stilema-medewerkers opgehaald bij bedrijven of particulieren, of door eigenaren naar de winkel gebracht. Meer informatie over Stilema


Meer weten?

Neem contact met ons op! 

Was deze informatie nuttig?

Heeft u tips om het beter te maken?

Bedankt voor uw feedback.