Werken bij Circulus
 

... is werken in een dynamische organisatie met hart voor mens en milieu.

Wil je werk maken van de toekomst, je vakkennis óf juist nieuwe kansen ontdekken? Dat komt goed uit! Met enthousiaste collega’s werken wij iedere dag aan de toekomst, aan nieuwe kansen en een duurzame leefomgeving.
We maken graag kennis! 

Open solliciteren of kansen verkennen

  • Zit 'jouw baan' er niet tussen? Een open sollicitatie is altijd welkom. Dat kan met een e-mail. Misschien zit je straks toch aan tafel voor een goed gesprek en een kop koffie! 
  • Kunnen we iets anders voor elkaar betekenen? Denk aan een stage of een werkervaringsplek op een van de afdelingen. Stuur ons een e-mail met je vraag. We verkennen graag de mogelijkheden. 

Vacatures
 

 Afvalconciërge 

Voor een wijk in de gemeente Deventer zoeken we een sociale 'spin in het web'. Als schakel tussen de wijk en sociale teams assisteer je bewoners bij het schoon en leefbaar houden van de omgeving.

 Financieel-administratief medewerker 

Heb je een financiële achtergrond en kun je goed overzicht houden? We zijn op zoek naar een ervaren boekhouder/financieel-administratief medewerker. Iets voor jou? 

 Allround monteur en leerling-monteur 

Werk je graag mee aan het verduurzamen van voertuigen? Heb je affiniteit met elektrotechniek? Circulus is – voor ons duurzame wagenpark – op zoek naar een allround monteur en/of leerling-monteur. 

 Medewerker civieltechniek 

Je staat met twee voeten in de openbare ruimte! Met teamcollega’s zorg je voor (periodiek) onderhoud aan bruggen, rioleringen, duikers en wegmeubilair en je verhelpt kleine storingen. Je bent een praktische denker en werkt graag 'hands on'.

 Meewerkend voorman groen 

Operationeel leidinggeven in het groen: past dat bij jou? Wil je als voorman samen met je team de handen uit de mouwen steken? Je bent verantwoordelijk voor een eigen wijk in de gemeente Lochem en werkt met een team van vak- en doelgroepmedewerkers.

 Medewerker cultuurtechniek (groenmedewerker) 

Als medewerker cultuurtechniek werk je aan het beheer en onderhoud van onze openbare ruimte. Samen met je collega’s zorg je dagelijks voor het onderhoud van de groenvoorzieningen.

 Jobcoach 

We zoeken een jobcoach voor medewerkers die een extra steuntje in de rug nodig hebben. Je begeleidt hen in een persoonlijk werktraject. Een ‘mensen-mens’ die kansen ziet en graag denkt in oplossingen! 

 Werkbegeleider Fietsenwerkplaats Eefde 

We zoeken een teamspeler, een collega die graag samenwerkt met mensen met een ondersteuningsbehoefte, oog heeft voor het individu én ervaren is in het repareren van fietsen.  

 P&O-adviseur 

Naast mensen staan, maar ook op tactisch en strategisch niveau meedenken over personeelsbeleid. Dát is het werk van een P&O-adviseur bij Circulus. Een baan voor jou? 

 Salarisadministrateur 

Voor onze P&O-afdeling zijn we op zoek naar een Salarisadministrateur. Een leuke job binnen een fijn team. 

 Projectvoorbereider groen 

Voor ons bedrijfsbureau van de afdeling Buitenruimte in Lochem zoeken we een projectvoorbereider. Dé schakel tussen gemeente(n), de groenspecialist en de teamleiders. 

 Chauffeurs 

Wil jij aan de bak in een dikke bak? En één die ook nog eens elektrisch is? Heb jij - net als wij - hart voor mens en milieu? Dan is dit je kans, want Circulus zoekt chauffeurs! 

Uitzendbureaus

Circulus werkt met drie uitzendorganisaties: Globen, FID en IU Groep. Ook zij zetten vacatures voor ons uit.

Globen is het uitzendbureau in de groen- en infrasector. 
Kijk hier voor vacatures via Globen.

FID uitzendbureaus heeft jarenlange ervaring met (tijdelijke) banen in het groen, de recycling en inzameling.
Kijk hier voor onze vacatures via FID.

IU Groep is actief in tijdelijk werk in onze regio en in detachering. 
Kijk hier voor vacatures via de IU Groep. 

 

Kies voor elkaar!

Je leest op onze wagens: Kies voor elkaar. We kiezen voor een duurzame toekomst, waarin we samenwerken en naar elkaar omkijken. We doen dat met enthousiasme en met kennis van zaken.

We 'ontzorgen' onze inwoners en gemeenten met een breed takenpakket: grondstoffenbeheer, onderhoud en beheer van de buitenruimte én creëren sociale werkgelegenheid.

Meer info lees je op  MMMeer over Werken bij Circulus.  WAchtergrondinformatie vind je in ons jaarlijkse publieksverslag en in Waarde Magazine. Ook op YouTube Circulus  krijg je een indruk van ons werk. 

Was deze informatie nuttig?

Heeft u tips om het beter te maken?

Bedankt voor uw feedback.