Werken bij Circulus

Op deze pagina vind je al onze vacatures. Wie weet is er iets voor je bij!

Open sollicitatie

Een open sollicitatie is altijd welkom. Stuur ons een e-mail
Misschien zit je binnenkort voor een gesprek en een kop koffie bij ons aan tafel!

Vacatures

 Adviseur gemeenten 

Als adviseur gemeenten werk je aan een aantal uitdagende vraagstukken op het gebied van afval & grondstoffen, openbare ruimte en sociale werkgelegenheid. Je bent de schakel tussen de gemeenten, stakeholders en Circulus. 

 Medewerker beheer begraafplaatsen

Als medewerker beheer begraafplaatsen verzorg je de groenvoorziening van de begraafplaatsen Almen en Gorssel (in de gemeente Lochem) en zorg je voor het onderhoud. Een mooie groene vacature voor 24 uur per week. 

 Stagiair voor onze HR-afdeling 

Volg je een opleiding HRM op hbo-niveau en ben je in het derde of vierde leerjaar? We bieden een leuke en dynamische stageplek op onze HR-afdeling! Een stage met een afwisselend takenpakket van zowel zelfstandige opdrachten als teamtaken. 

 Vacature coördinator Admin 

Ben je sterk in administratieve processen, heb je een financiële achtergrond en kun je goed overzicht houden? We richten binnen Financiën de afdeling Administratie iets anders in en zijn daarom op zoek naar een coördinator Admin, die ook zelf concreet meewerkt aan de financiële administratie. Is dat iets voor jou? Lees dan vooral verder!

 Monteur en leerlingmonteur 

Houd jij je graag bezig met het verduurzamen van voertuigen? Heb je affiniteit met elektrotechniek? Circulus is – voor ons duurzame wagenpark – op zoek naar een allround (leerling) monteur.

 Werkvoorbereider/calculator 

Circulus is voor het bedrijfsbureau in Lochem op zoek naar een senior werkvoorbereider/calculator. Iets voor jou? Lees vooral even verder! Als werkvoorbereider/calculator ben je dé schakel tussen gemeente(n), de beheerder groen (en grijs) en de teamleider. Je zorgt onder meer voor een duidelijke opdracht, nacalculaties en voor analyses.

 Monteur elektrische mobiliteit 

Circulus zoekt voor haar werkplaats een elektromonteur met liefde voor auto’s óf een automonteur met interesse in elektrotechniek.

Uitzendbureaus

Sinds 1 mei 2022 werkt Circulus met drie uitzendorganisaties: Globen, FID en IU Groep. Zij verzorgen voor Circulus de werving en selectie voor de collega’s die tijdelijk bij ons werken in drukke tijden. Elke organisatie heeft zijn eigen specialisatie en/of werkgebied. We stellen ze graag aan je voor:

Globen

Globen is hét uitzendbureau in de groen- en infrasector. Het vinden en verbinden van vakmensen is wat zij (al 15 jaar) doen en waar ze goed in zijn. Globen weet alles, oké bijna alles, over de groene ruimte en infrastructuur. En al deze kennis gebruiken ze om de beste baan voor jou te vinden, bij top-opdrachtgevers.

 Naar Globen 

FID 

FID uitzendbureau is een betrokken en resultaatgerichte uitzendorganisatie met één doel: jou helpen bij het vinden van een mooie baan, die aansluit bij jouw wensen en ervaring. Daarbij kijken ze niet alleen naar het soort werk en de functie, maar ook naar arbeidsvoorwaarden, de mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling en de werksfeer. Of je nu op zoek bent naar een fulltime of parttime baan, vakantiewerk of bijbaan, FID vindt de baan die bij je past.

  Naar FID 

IU-Groep

Intermediair Uitzendbureau bijt zich vast in jaar werk. Voor de werkzoekenden, voor de opdrachtgevers. Maar niet alleen voor – ook mét haar kandidaten en relaties! IU staat naast je en vormt met jou een team. Samen met jou gaan ze geen uitdaging uit de weg. Samen gaan voor succes. Samen gáán voor die baan! Met vestigingen in Apeldoorn, Deventer, Epe en Zwolle is de energie van IU Groep niet meer weg te denken uit de regio.

 Naar de IU-groep 

Kies voor elkaar!

We 'ontzorgen' onze inwoners en gemeenten met een breed takenpakket op het vlak van duurzaam en circulair grondstoffen-, afval- en buitenruimtebeheer. 

Je leest op onze wagens: Kies voor elkaar. We kiezen voor een duurzame toekomst, waarin we samenwerken en naar elkaar omkijken. We doen dat met enthousiasme en met kennis van zaken.

Meer informatie vind je op  Werken bij Circulus.  WAchtergrondinformatie vind je in ons jaarverslag. In Waarde Magazine  vind je onze laatste nieuwtjes. Ook op Youtube Circulus  krijg je een indruk van ons werk. 

 

Was deze informatie nuttig?

Heeft u tips om het beter te maken?

Bedankt voor uw feedback.