Begeleiding op maat

Bij Circulus wordt iemand persoonlijk begeleidt door ervaren coaches en werkbegeleiders. Daarbij is er alle ruimte voor de deelnemer en wat diegene nodig heeft. Zo kan iemand tot zijn/haar recht komen en actief meedoen. Maatwerk is daarbij het sleutelwoord, want niemand is hetzelfde.

 

We ondersteunen mensen op weg naar werk. En we ondersteunen bij de werkzaamheden op de werkvloer. Dat zijn twee verschillende dingen, dus werken we met een coach én een werkbegeleider. Zo kan iemand zich op beide gebieden optimaal ontwikkelen. 

Een persoonlijke coach

Voor de intake en begeleiding op weg naar werk is er een vaste coach. De coaches zijn gespecialiseerd in hulp aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dat is fijn, want daardoor kunnen ze zich makkelijk in iemands situatie verplaatsen en hoeft iemand minder uit te leggen. Soms hebben ze aan een half woord genoeg.

Circulus coaches
 

 Maak kennis met de coaches

Een vakman als werkbegeleider

Op de werkvloer bieden we begeleiding door een professionele vakman. Iemand die de kneepjes van het werk kent, en graag overdraagt. Deze werkbegeleider is ook opgeleid om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te begeleiden. Daardoor krijgt iemand op de werkvloer niet alleen de ruimte om te zijn zoals hij/zij is, maar kan zich ook ontwikkelen in een eigen tempo en op een eigen manier.

 Dit zijn onze werkbegeleiders

Was deze informatie nuttig?

Heeft u tips om het beter te maken?

Bedankt voor uw feedback.