Dagbesteding volgens Circulus

Een deelnemer kan zijn/haar dagbesteding invullen bij één van onze werkplaatsen. In onze werkplaatsen zijn er namelijk volop mogelijkheden voor zinvolle dagbesteding. Praktisch, zonder druk en met alle ruimte. De deelnemer telt mee en daar vinden we graag een passende plaats voor.

Een fijne plek waar iemand gezien wordt, onder de mensen is en meedoet. Dat is dagbesteding volgens Circulus. Daarbij werkt iemand naar eigen vermogen aan onze producten of aan een individueel project.

We willen dat het past

Hoe iemand presteert, vinden we minder interessant dan hoe iemand is. Wat telt, is de goede begeleiding, sfeer en onderlinge betrokkenheid. Daarom vinden we het ook zo belangrijk dat iemand zich thuis voelt in het team van de werkplaats. Dat zie je ook terug op onze werkvloer. De mensen steunen elkaar en kijken naar elkaar om. 

Zo werkt het

Als we een passende plek zoeken, zijn we heel zorgvuldig. Iemands wensen en mogelijkheden staan centraal. Daar willen we zo goed mogelijk op aansluiten. In vier stappen vinden we een passende plek

  • Stap 1; We maken kennis met iemand als mens. Daarbij luisteren we goed wat de wensen en mogelijkheden zijn en wat iemand nu al kan.
  • Stap 2; We maken een persoonlijk werkplan. Daarin staan iemands wensen en leerdoelen en hoe we die willen realiseren.
  • Stap 3; We onderzoeken of er dingen zijn die de mogelijkheden op de werkplek in de weg staan en we kijken of we daar een oplossing voor kunnen vinden.
  • Stap 4; Samen zoeken we een geschikte plek.

Meer weten?

Neem contact met ons op!

Was deze informatie nuttig?

Heeft u tips om het beter te maken?

Bedankt voor uw feedback.