Wij geloven in een inclusieve samenleving. Een samenleving waarin iedereen meetelt en meedoet. Daar zetten we ons graag voor in. Zo bieden we mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt passende mogelijkheden. Zoals een werk-leertraject of dagbesteding. Dat is goed voor de maatschappij, goed voor de economie en goed voor de mensen zelf.

Wat kan Circulus bieden?

Soms kunnen persoonlijke omstandigheden de weg naar betaald werk in de weg staan. Dan is het goed om te weten dat Circulus werk-, leer- en dagbestedingsplekken heeft voor mensen die daarbij een steuntje kunnen gebruiken. Ieder mens is anders. Daarom kijken we naar wat iemand nodig heeft en naar drempels én kansen. Samen ontwikkelen we een maatwerk-traject dat toekomst biedt. Onze jobcoaches en de werkplaatsbegeleiders bieden daarbij de juiste begeleiding. Dankzij onze diversiteit in werkplaatsen is er altijd een plek die goed bij iemand past. En dat gaat verder dan alleen het werk.

Inwoners zijn super belangrijk als het gaat om een fijne, schone en leefbare buurt of wijk. Zij weten namelijk als geen ander waar behoefte aan is. Daarom werken we heel graag met hen samen. Dat doen we in verschillende projecten.

In onze werkplaatsen worden mooie producten gemaakt van oude materialen, zoals oud hout of oude fietsen. Ook verzorgen we praktische diensten, die meestal een goed doel hebben, zoals schone kleding voor sportverenigingen. Ook een dienst bij ons neerleggen of een product door ons laten maken? Meer informatie vind je op onderstaande pagina.

We schrijven graag over wat we doen. Over de wondere wereld van afval, over de producten die we maken van restmateriaal en hoe we daarmee bijdragen aan circulariteit. Maar het mooiste is misschien wel om te laten zien hoe we mensen in onze werkplaatsen verder helpen. Impact maken doen we namelijk door te kiezen voor elkaar.

In gesprek met een van onze adviseurs, recruiters of coaches? Neem contact met ons op!

Was deze informatie nuttig?

Heeft u tips om het beter te maken?

Bedankt voor uw feedback.