Buitenploeg

Bij onze buitenploeg bieden werkbegeleiders intensieve persoonlijke begeleiding bijvoorbeeld voor mensen die in aanraking zijn geweest met justitie. Ze verrichten werkzaamheden die voornamelijk buiten plaatsvinden. De nadruk van de begeleiding ligt met name op gedrag en communicatie. 

Dit is het werk

De medewerkers van de Buitenploeg doen heel verschillend werk. De ene groep houdt zich bezig met seizoensgebonden werk zoals maaien en groenonderhoud en de andere groep helpt bij ontruimingen, opschoonacties en wat zwaarder tilwerk. Ook houden ze het gebied langs de IJssel, (bedrijfs)terreinen, het voetbalstadion van Go Ahead Eagles, kantines en kleedkamers netjes en schoon. Dat doen ze voor verschillende opdrachtgevers. De taken zijn onder andere:

  • Opschoonacties (terreinen, stadsstranden, visplekken, sportkantines etc.)
  • Stadion GAE opruimen na gespeelde wedstrijden
  • Groenonderhoud voor diverse woningcorporaties
  • Maaiwerkzaamheden
  • Ontruimingen

Uren

Deelnemers zijn circa 20 uur per week werkzaam (ma-vrij).

Werkbegeleiding

We werken met maximaal 15 deelnemers (onderverdeeld in kleine teams) die worden begeleid door een werkbegeleider. De nadruk ligt op het ontwikkelen van ‘communicatieve en non communicatieve vaardigheden’. De Buitenploeg heeft een eigen locatie, eigen begeleiders en eigen werkzaamheden.

Meer weten?

Neem contact op met Karin Jonkman:

karin.jonkman@circulus.nl • 06-14413956

Was deze informatie nuttig?

Heeft u tips om het beter te maken?

Bedankt voor uw feedback.