20 juni 2023 Wie heeft de app nog niet?

Wie heeft de app nog niet?

Hoe handig is dat. Een seintje als de bak aan de weg moet. Een kaart met brengpunten. Nieuws over onze diensten in uw gemeente. Zaken in eigen tijd online regelen. In onze Circulus-app vindt u het allemaal! Wie heeft 'em nog niet?

Hoe u de Circulus-app herkent

Hieronder ziet u het beeldmerkje waaraan u de nieuwe app in de stores kunt herkennen: ons logo in bladvorm met een wit-groene rand eromheen. Ernaast staat onze naam: Circulus.

App voor het snelle werk, de site voor uitgebreid zoeken

De app en de site vullen elkaar aan. De app is er voor de meest gebruikte functies zoals nieuws: afvalkalender, brengpunten, wat-hoort-waar en online diensten. Die staan ook op deze site. Maar deze site biedt uitgebreider informatie. Bijvoorbeeld wat er met ons afval gebeurt. 

Hoe u kunt helpen de app verder te ontwikkelen 

U kunt natuurlijk uw mening geven in de vorm van een review in de stores, maar wij komen ook graag met u in contact. Heeft u een opmerking of suggestie? Laat het ons weten via aanmelden@circulus.nl of via 0900 9552.

Installeren 

Ga naar Google Play (Android telefoons) of de App Store (Iphone). Heeft u moeite de app te installeren? Wij helpen u graag op weg. Laat het ons weten via ons contactformulier of bel met 0900 9552. 

Notificaties

Ontvangt u geen notificaties? Lees dan onze tips

Nieuws uit jouw gemeente
Overig nieuws