Circulus is een ambitieuze organisatie die hart heeft voor mens en milieu. Werken bij Circulus betekent werken in een bruisende werkomgeving. Er is veel ruimte voor eigen inbreng en je treft er ervaren, professionele, gedreven en hardwerkende collega’s. Circulus biedt goede arbeidsvoorwaarden met de cao Grondstoffen, Energie en Omgeving (GEO), onderdeel services, als basis.  

Werken bij Circulus

Op deze pagina vind je al onze vacatures. Wie weet is er iets voor je bij!

Open sollicitatie

Een open sollicitatie is altijd welkom! Stuur ons een e-mail
Misschien zit je binnenkort voor een gesprek en een goede kop koffie bij ons aan tafel!

Vacatures

 Chauffeur Kraanwagen 

Vind jij het een uitdaging om op een kraanwagen te rijden? Werk je graag in een team? Ben je enthousiast, zelfstandig, stressbestendig, flexibel en niet vies van hard werken? Heeft het onderhoud van een kraanwagen geen geheimen voor je? Dan ben jij misschien onze nieuwe chauffeur voor de Kraanwagen!

 Management-assistent 

Je levert support en secretariële ondersteuning voor het management. Je beheert Office-gerelateerde werkprocessen, verzorgt het agendabeheer van het management, ontvangt het bezoek, notuleert bijeenkomsten en zorgt voor afspraken. Zomaar een greep uit deze leuke vacature voor 20 uur per week. 

  Werkbegeleider  

Ben jij een kei in het motiveren van mensen? Heb je een warm hart voor mensen met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt? Ben je zelfstandig. resultaatgericht, flexibel en stressbestendig? Beschik je over een gezonde dosis humor? En heb je affiniteit met houtbewerking? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe werkbegeleider!

 Chauffeur containerbeheer 

Als Chauffeur Containerbeheer ben je inzetbaar op de kraanwageninzameling, de caddy-routes voor de bijplaatsingen, containeronderhoud en exploitatie.  Een veelzijdige baan met mogelijkheden voor groei.

Communicatieadviseur (starter) 

Wil jij als startend communicatieadviseur aan de slag met diverse relevante maatschappelijke vraagstukken bij een inclusieve organisatie? Hou je van afwisseling en past bij jou de uitdaging om op meerdere terreinen ingezet te worden bij communicatievraagstukken? Dan ben jij de persoon die wij zoeken en komen we graag met je in contact.
Circulus heeft de werving en selectie voor deze vacature exclusief uitbesteed aan USG Marketing & Communications.

 Coördinator Uitzendkrachten  

Als Coördinator Uitzendkrachten ben je verantwoordelijk om de flexibele schil van uitzendkrachten zo goed mogelijk te organiseren binnen heel Circulus. Daarbij zorg je dat de onderlinge afspraken met de uitzendbureaus worden nagekomen en zij leveren volgens afspraak. Je bent onderdeel van Bureau Logistiek van de afdeling Grondstoffen, waar het grootste deel van de personeels- en routeplanningen wordt gemaakt.

 Medewerker beheer begraafplaatsen 

Circulus is op zoek naar een medewerker beheer begraafplaatsen in Lochem. Als medewerker beheer begraafplaatsen onderhoud je de begraafplaats en verzorg je de groenvoorziening. Een verantwoordelijke en veelzijdige functie.

 Communicatieadviseur 

Wil jij als ervaren communicatieadviseur een bijdrage leveren aan diverse relevante maatschappelijke vraagstukken? Heb jij de ambitie om het team communicatie en Circulus nog steviger neer te zetten? En sta je graag met twee benen in een inclusieve organisatie? Dan ben jij de persoon die wij zoeken en komen we graag met je in contact.
Circulus heeft de werving en selectie voor deze vacature exclusief uitbesteed aan USG Marketing & Communications.

 Monteur elektrische mobiliteit 

Circulus zoekt voor haar werkplaats een elektromonteur met liefde voor auto’s óf een automonteur met interesse in elektrotechniek.

Uitzendbureaus

Vanaf 1 mei 2022 werkt Circulus met drie uitzendorganisaties: Globen, FID en IU Groep. Zij verzorgen voor Circulus de werving en selectie voor de collega’s die tijdelijk bij ons werken in drukke tijden. Elke organisatie heeft zijn eigen specialisatie en/of werkgebied. We stellen ze graag aan je voor:

Globen

Sterk vakmanschap op groen- en infragebied
Globen is hét uitzendbureau in de groen- en infrasector. Het vinden en verbinden van vakmensen is wat zij (al 15 jaar) doen en waar ze goed in zijn. Globen weet alles, oké bijna alles, over de groene ruimte en infrastructuur. En al deze kennis gebruiken ze om de beste baan voor jou te vinden, bij top-opdrachtgevers.

FID 

FID uitzendbureau is een betrokken en resultaatgerichte uitzendorganisatie met één doel: jou helpen bij het vinden van een mooie baan, die aansluit bij jouw wensen en ervaring.
Daarbij kijken ze niet alleen naar het soort werk en de functie, maar ook naar arbeidsvoorwaarden, de mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling en de werksfeer. Of je nu op zoek bent naar een fulltime of parttime baan, vakantiewerk of bijbaan, FID vindt de baan die bij je past.

IU Groep

Intermediair Uitzendbureau bijt zich vast in jaar werk. Voor de werkzoekenden, voor de opdrachtgevers. Maar niet alleen voor – ook mét haar kandidaten en relaties! IU staat naast je en vormt met jou een team. Samen met jou gaan ze geen uitdaging uit de weg. Samen gaan voor succes. Samen gáán voor die baan! Met vestigingen in Apeldoorn, Deventer, Epe en Zwolle is de energie van IU Groep niet meer weg te denken uit de regio.

Vacatures van de uitzendbureaus

Op deze pagina vind je ook de vacatures van de uitzendbureaus. Via de link bij de vacatures kom je meteen bij de juiste organisatie en de juiste informatie over de baan.

Medewerker bosmaaier Apeldoorn

Zie jij graag meteen resultaat van je werk? En vrolijk jij op van werk in de buitenlucht? Ga dan aan de slag als medewerker bosmaaier in omgeving Apeldoorn bij Circulus. Jij zorgt er samen met je collega op de borstel- of veegwagen dat alle verhardingen weer netjes grijs wordt. Als jij omkijkt zie jij het resultaat en ga je met een voldaan gevoel naar huis. Zin om lekker actief buiten bezig te zijn? Lees dan de hele vacature. 

Meewerkend voorman reiniging Deventer

Wil jij graag collega’s motiveren en elke dag buiten aan de slag gaan in de reiniging? Als meewerkend voorman reiniging bij Circulus in Deventer geef je begeleiding aan ongeveer 2 tot 5 medewerkers en zorg je voor een goede en veilig werksfeer. Jij bent het aanspreekpunt op de werkplek en stuurt het team aan. Met jouw bak aan ervaring kun jij ook zelf werkzaamheden en kleine administratieve taken uitvoeren! Al zin gekregen om te starten?
Lees dan de hele vacature. 

Allround monteur

In deze zeer uitdagende functie ben jij de rots in de branding en zorg jij ervoor dat het wagenpark van Circulus efficiënt en zonder problemen optimaal kan functioneren. Naast het uitvoeren van inspecties en controles ontwikkel jij jezelf door middel van cursussen en trainingen. Wil jij graag mee in de ontwikkeling naar een duurzaam wagenpark en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging?

Medewerker containerexploitatie

Zijn alle containers van Circulus bij jou in goede handen? Dan hebben wij een mooie baan voor jou!
FID Uitzendbureau is gespecialiseerd in de afvalverwerking en recycling en is momenteel voor Circulus in Apeldoorn op zoek naar medewerkers containerexploitatie. Bij deze functie ben je verantwoordelijk voor het  correct uitzetten, registreren en onderhouden van inzamelmiddelen.

Vrachtwagenchauffeur (vuilniswagen, i.c.m. interne opleiding)

Heb jij een C-rijbewijs en wil jij wel een vaste baan als chauffeur op een vuilniswagen (achterlader of zijlader) Dan hebben wij een mooie baan voor jou!
Voor Circulus in Apeldoorn zijn wij op zoek naar chauffeurs, die gaan werken op een achterlader of zijlader. Dagelijks zorg je ervoor dat alle containers op de dagelijkse routes geledigd worden. Je hebt vaste tijden! Maar als er aan het eind van de dag nog een aantal routes gereden moeten worden dan ronden jij en je collega’s vanzelfsprekend samen de klus af. Je werkgebied is Apeldoorn, Deventer of Zutphen.

Vuilnisman/ vuilnisvrouw (belader)

Zoek jij een baan met zekerheid of juist een bijbaan? Ben je graag fysiek bezig en hou je van werken in de buitenlucht? Dan is deze baan echt iets voor jou!
FID Uitzendbureau is gespecialiseerd in de afvalverwerking en recycling en voor Circulus in Apeldoorn op zoek naar vuilnismannen / vuilnisvrouwen met gouden handen in de regio Apeldoorn, Deventer, Zutphen en omliggende gemeenten. Als vuilnisman of vuilnisvrouw ben je verzekerd van een baan voor langere tijd, fulltime of parttime (in overleg is beide mogelijk).

Belader/Chauffeur Zutphen

Als belader/chauffeur heb je een breed takenpakket en ben jij verantwoordelijk voor het inzamelen van afvalstoffen van huishoudens en bedrijven. Je bent lekker buiten aan de slag en je wordt als held onthaald door de buurt! Als chauffeur/belader is het beladen de voornaamste taak en in mindere mate het besturen van een inzamelvoertuig. Tot je taken behoren onder andere ook het controleren van de juiste aanbiedingen en het opruimen van eventuele vervuiling bij de werkzaamheden.

Belader/Chauffeur Deventer

Als belader/chauffeur heb je een breed takenpakket en ben jij verantwoordelijk voor het inzamelen van afvalstoffen van huishoudens en bedrijven. Je bent lekker buiten aan de slag en je wordt als held onthaald door de buurt! Als chauffeur/belader is het beladen de voornaamste taak en in mindere mate het besturen van een inzamelvoertuig. Tot je taken behoren onder andere ook het controleren van de juiste aanbiedingen en het opruimen van eventuele vervuiling bij de werkzaamheden.

 

Kies voor elkaar!

We 'ontzorgen' onze inwoners en gemeenten met een breed takenpakket op het vlak van duurzaam en circulair grondstoffen-, afval- en buitenruimtebeheer. 

Je leest op onze wagens: Kies voor elkaar. We kiezen voor een duurzame toekomst, waarin we samenwerken en naar elkaar omkijken. We doen dat met enthousiasme en met kennis van zaken.

Meer informatie vind je op  WWerken bij Circulus. Achtergrondinformatie vind je in ons jaarverslag. In Waarde Magazine  vind je onze laatste nieuwtjes. Ook op Youtube Circulus  krijg je een indruk van ons werk. 

 

Was deze informatie nuttig?

Heeft u tips om het beter te maken?

Bedankt voor uw feedback.