15 november 2022 Gezellig bladontbijt voor harde werkers

Gezellig bladontbijt voor harde werkers

Dinsdagmorgen 15 november is het een drukte van belang in de loods van Het Groenbedrijf aan de Westfalenstraat. Ruim honderd medewerkers van Het Groenbedrijf en Circulus kunnen er genieten van een gezellig ontbijt. Een bedankje van De Schoon Familie voor de harde werkers in de bladcampagne.

De komende weken gaan ze allemaal aan de slag om Deventer ‘bladschoon’ te maken. Dat betekent dat het afgevallen blad verwijderd wordt op plekken waar het gevaarlijk kan worden voor de inwoners. Dus op straten, stoepen, pleinen, winkelcentra en fietspaden. Maar deze harde werkers halen ook de ‘bladkoeriertjes’ op van de leden van De Schoon Familie . Die koeriertjes worden bij DSF aangemeld door bewoners, die blad bij elkaar vegen van stoepen, straten en achterpaden en dat in een zak doen, op een hoop bij elkaar vegen of in de bladkorven doen. Zo maken we samen de gemeente schoon.

Dank voor de inzet

Wethouder Marcel Elferink – die leefomgeving in zijn portefeuille heeft - eet een broodje mee en spreekt de mannen (en een enkele vrouw) toe: ‘Jullie werken hard om de leefomgeving van Deventer op peil te houden. Daar zijn we als gemeente blij mee! Dat mag wel eens hardop gezegd worden. Fijn dat De Schoon Familie dit ontbijt voor jullie organiseert. Ik wens jullie heel veel succes de komende weken en dank jullie voor de inzet!’

Nieuws uit jouw gemeente
Overig nieuws