Vrijwilligerswerk in Doesburg

Vrijwilligerswerk in Doesburg

Bij de buurtacademie kunt u terecht voor alles wat te maken heeft met vrijwilligerswerk in Doesburg. De buurtacademie is de spin in het web voor organisaties en Doesburgers. En niet alleen voor andere organisaties, ook de Buurtacademie zelf draait voor een groot deel op onze enthousiaste vrijwilligers. Wanneer u zich aanmeldt als vrijwilliger wordt u niet alleen gekoppeld aan de organisatie die de vacature aanbiedt, maar maakt u ook deel uit van vrijwilligerskring Doesburg.

 

Vrijwilligerskring Doesburg

De Buurtacademie is het lokale platform voor vrijwilligers en organisaties. Naast een actueel aanbod van vacatures zijn wij er om u te ondersteunen en begeleiden waar nodig. U kunt deelnemen aan diverse cursussen en activiteiten die de Buurtacademie regelmatig organiseert. De Buurtacademie brengt de vrijwilligers van Doesburg graag met elkaar in contact. Zo komt u niet alleen aan een leuke vrijwilligersbaan, maar vergroot u ook uw sociale netwerk .

 

Vacatures

Klik hier voor het actuele aanbod van vacatures.
De vacatures worden regelmatig geactualiseerd. Als u een vacature heeft gevonden die u aanspreekt nemen wij na ontvangst van het reactieformulier contact met u op. Na een kennismakingsgesprek wordt u gekoppeld u aan de organisatie die de vacature aanbiedt. Samen kijken we wat het beste bij u past.

 

Organisatie

Wanneer u een (Doesburgse) organisatie bent met een vacature voor vrijwilligerswerk nodigen we u van harte uit de vacature in onze vacaturebank te plaatsen. De Buurtacademie voert een eerste kennismakingsgesprek met de vrijwilliger. Daarna brengen we u en de vrijwilliger met elkaar in contact.

De Buurtacademie is ook de plek waar u terecht kunt met al u vragen over vrijwilligerswerk in Doesburg. Met ons netwerk en kennis adviseren en ondersteunen wij u graag. 1 keer per jaar is er de Beursvloer. Een evenement waar vrijwilligers, organisaties, middelen en vraag en aanbod bij elkaar komen.

 

Contact

Tel          0313-712400
Mail       sas.de.jeu@circulus.nl 

U bent ook van harte welkom om eens binnen te komen lopen.

Ga terug