Medewerker civieltechniek

Kleine reparaties aan straatmeubilair, verkeersborden en speeltoestellen, plaatsen van verkiezingsborden, onderhoud aan civieltechnische kunstwerken... jouw werk is iedere dag anders! Met een teamcollega ben je dagelijks op pad. Voor een veilige en hele Lochemse openbare ruimte.

Een functie voor jou? We horen graag van je! 

Dit ga je doen

Als Medewerker civieltechniek sta je met twee voeten in de openbare ruimte. Samen met teamcollega’s zorg je voor (periodiek) onderhoud aan bruggen, rioleringen, duikers en wegmeubilair en verhelp je kleine storingen.
Het werk plan je samen met de collega’s van het Bedrijfsbureau. Je laat ze daarbij op tijd weten wanneer je materiaal nodig hebt. Veilig werken is belangrijk. Daarom zorg je altijd voor een veilige werkplek, bijvoorbeeld door het afzetten van een weg of stoep en met signaleringsborden.

Lees ook het verhaal van collega Remco, een civieltechnische 'allrounder'

"We zijn flexibel en spelen vlot in op meldingen"

Dit is je profiel

Je hebt algemene technische- en praktische kennis van beheer en onderhoud. Werken met machines gaat je goed af en kleine storingen zijn voor jou geen probleem. Je voelt je verantwoordelijk voor je werk en kunt zelfstandig werken. Je sociale en communicatieve vaardigheden zijn goed. Daarnaast heb je een flexibele en klantgerichte werkstijl.

Je beschikt over vmbo-niveau aangevuld met vakgerichte cursussen. Je bent bereid piketdiensten mee te draaien en zo nu en dan werkzaamheden buiten de gemeente Lochem uit te voeren. Je hebt een rijbewijs (bij voorkeur CE). 

Wat wij bieden

  • Een uitdagende, afwisselende baan in een organisatie met hart voor mens en milieu;
  • Veel ruimte om je te ontwikkelen, o.a. met training en opleiding;
  • Een functie voor 40 uur per week;
  • Een bruto maandsalaris van maximaal €3.025,- afhankelijk van je opleiding en ervaring;
  • Persoonlijk Arbeidsvoorwaarden Budget (PAB) van 13,44%;
  • 27,5 vakantiedagen.
  • Uitgebreide pensioenregeling bij het ABP;
  • Sportvergoeding van 25% per maand;
  • Deelname aan het Fietsplan;
  • Een actieve personeelsvereniging met leuke (familie)uitjes en activiteiten.

Interesse?

Wil je meer informatie of heb je nog vragen? Neem dan via e-mail of telefonisch contact op met Peter Kreijkamp, teamleider buitenruimte Lochem, tel: 06 8333 0477. 

Wil je solliciteren? Stuur je cv en een korte motivatie naar solliciteren@circulus.nl, onder vermelding van Medewerker civieltechniek buitenruimte Lochem.

Meer weten over werken bij Circulus? Kijk op onze pagina  CicCirculus.nl/werkenbij 


Kies voor elkaar!

We 'ontzorgen' onze inwoners en gemeenten met een breed takenpakket op het vlak van duurzaam en circulair grondstoffen-, afval- en buitenruimtebeheer. 

Je leest op onze wagens: Kies voor elkaar. We kiezen voor een duurzame toekomst in een wereld waarin we samenwerken en naar elkaar omkijken. We doen ons werk met enthousiasme en met kennis van zaken.

Meer info vind je in ons jaarverslag en in ons Waarde Magazine. Ook op Youtube Circulus krijg je een indruk van ons werk. 

Lees meer over werken bij Circulus 

Was deze informatie nuttig?

Heeft u tips om het beter te maken?

Bedankt voor uw feedback.