29 mei 2020 Attentie voor wachtrij Recycleplein

Attentie voor wachtrij Recycleplein

Wethouder Birgit van Veldhuizen verraste bezoekers van Het Recycleplein op vrijdag 29 mei met gratis gft-compost. Met de actie willen de gemeente en Circulus-Berkel bezoekers bedanken voor hun geduld nu de wachttijd soms wat langer is.

We zijn met z’n allen veel meer thuis en die tijd wordt benut om eens flink op te ruimen in huis en in de tuin aan de slag te gaan. Dat zorgt voor meer drukte op het Recycleplein. Daarnaast worden er minder auto’s tegelijk op het plein gelaten, om te zorgen dat bezoekers en medewerkers voldoende afstand tot elkaar kunnen houden. Dat alles betekent soms langere wachttijden. Als kleine attentie ontvingen de bezoekers daarom eenmalig gratis compost voor de tuin, gemaakt van Doesburgs groente-, fruit- en tuinafval.

Ruimere openingstijden

Om meer bezoekers te kunnen ontvangen, is het Recycleplein aan de Parallelweg Den Helder 4 nu voortaan ook iedere zaterdagmiddag open. Van oudsher was het Recycleplein op de eerste zaterdag van de maand dicht, maar dat is nu verleden tijd. Iedere zaterdag bent u welkom tussen 9.00 en 16.00 uur. Per 1 juli a.s. worden de tijden nog verder verruimd en is het Recycleplein onder meer op donderdag en vrijdag geopend van 12.00 tot 19.00 uur. 

Wethouder Birgit van Veldhuizen maakte op vrijdag 29 mei bezoekers van het Recycleplein Doesburg blij met GFT-compost voor de tuin. Fotografie: Tamara Verheij Inbeeldt Fotografie.
Nieuws uit jouw gemeente
Overig nieuws