Werken bij Circulus
 

... is werken in een dynamische organisatie met hart voor mens en milieu.

Wil je werk maken van de toekomst, je vakkennis óf juist nieuwe kansen ontdekken? Dat komt goed uit! Met enthousiaste collega’s werken wij iedere dag aan de toekomst, aan nieuwe kansen en een duurzame leefomgeving.
We maken graag kennis! 

Open solliciteren of kansen verkennen

  • Zit 'jouw baan' er niet tussen? Een open sollicitatie is altijd welkom. Dat kan met een e-mail. Misschien zit je straks toch aan tafel voor een goed gesprek en een kop koffie! 
  • Kunnen we iets anders voor elkaar betekenen? Denk aan een stage of een werkervaringsplek op een van de afdelingen. Stuur ons een e-mail met je vraag. We verkennen graag de mogelijkheden. 

Vacatures
 

Lid Raad van Commissarissen 

Circulus zoekt een lid voor de Raad van Commissarissen (financial). Een streekeigen en maatschappelijk betrokken sterke financial. Meer informatie of reageren? Dat kan via de groene banner. 

 Projectvoorbereider groen 

Voor ons bedrijfsbureau van de afdeling Buitenruimte in Lochem zoeken we een projectvoorbereider. Dé schakel tussen gemeente(n), de groenspecialist en de teamleiders. 

 Werkbegeleider elektronicawerkplaats 

Werk je graag samen met medewerkers met een extra ondersteuningsbehoefte? Heb je oog voor zowel het individu als de groep én affiniteit met elektronica? Voor de Elektronicawerkplaats in Vaassen zijn we op zoek naar een werkbegeleider. 

 Chauffeurs 

Wil jij aan de bak in een dikke bak? En één die ook nog eens elektrisch is? Heb jij - net als wij - hart voor mens en milieu? Dan is dit je kans, want Circulus zoekt chauffeurs! 

 Monteur en leerlingmonteur 

Houd jij je graag bezig met het verduurzamen van voertuigen? Heb je affiniteit met elektrotechniek? Circulus is – voor ons duurzame wagenpark – op zoek naar een allround (leerling) monteur.

 Monteur elektrische mobiliteit 


Ben jij een elektromonteur met liefde voor auto’s óf een automonteur met interesse in elektrotechniek? We hebben een mooie baan voor je in onze werkplaats. 

Uitzendbureaus

Circulus werkt met drie uitzendorganisaties: Globen, FID en IU Groep. Ook zij zetten vacatures voor ons uit.

Globen is het uitzendbureau in de groen- en infrasector. 
Kijk hier voor vacatures via Globen.

FID uitzendbureaus heeft jarenlange ervaring met (tijdelijke) banen in het groen, de recycling en inzameling.
Kijk hier voor onze vacatures via FID.

IU Groep is actief in tijdelijk werk in onze regio en in detachering. 
Kijk hier voor vacatures via de IU Groep. 

 

Kies voor elkaar!

We 'ontzorgen' onze inwoners en gemeenten met een breed takenpakket op het vlak van duurzaam en circulair grondstoffen-, afval- en buitenruimtebeheer. 

Je leest op onze wagens: Kies voor elkaar. We kiezen voor een duurzame toekomst, waarin we samenwerken en naar elkaar omkijken. We doen dat met enthousiasme en met kennis van zaken.

Meer info lees je op  MMMeer over Werken bij Circulus.  WAchtergrondinformatie vind je in ons jaarlijkse publieksverslag. In Waarde Magazine  vind je onze laatste nieuwtjes. Ook op YouTube Circulus  krijg je een indruk van ons werk. 

 

Was deze informatie nuttig?

Heeft u tips om het beter te maken?

Bedankt voor uw feedback.