Circulus-Berkel is voor veel mensen een aantrekkelijke werkgever. We bieden een dynamische en fijne werkomgeving en een brede variatie aan functies en mogelijkheden.

Werken bij Circulus, iets voor jou?

Sociaal ondernemend en toonaangevend in dienstverlening op het vlak van duurzaam en circulair grondstoffen-, afval- en buitenruimtebeheer. Werkt met en voor negen gemeenten in Gelderland /Overijssel. Vervult in samenwerking met externe partners een centrale en actieve rol in het stimuleren van sociale werkgelegenheid. Telt ongeveer 650 medewerkers/150 vrijwilligers. Trots, gedrevenheid en maatschappelijke betrokkenheid kenmerken de cultuur. 

Hieronder vind je actuele vacatures en lees je hoe je een open sollicitatie kunt insturen.

Vacatures

 

Vacature Manager Human Resources

Prachtkans voor bevlogen HR Manager. 

Vacature Hoofd Bedrijfsbureau
De afdeling Buitenruimte van Circulus beheert en onderhoudt voor een aantal gemeenten de buitenruimte. Naast groenbeheer valt daar onder andere ook het beheer van wegen en begraafplaatsen onder, doen we aan plaagdier- en gladheidsbestrijding en voeren reinigingstaken uit. Kortom: we doen alles wat nodig is in de buitenruimte.
Als Hoofd Bedrijfsbureau bij Buitenruimte ben je de spin het web van de afdeling en verantwoordelijk voor de voorbereiding en planning van de werkzaamheden in de uitvoering. Samen met onze opdrachtgevende gemeenten bepaal je de dienstverlening en toets je deze aan de capaciteit van de uitvoering.
Je geeft op een positieve manier leiding aan een team dat momenteel bestaat uit ongeveer tien medewerkers. Je weet de collega’s in je team te inspireren en te coachen zodat ook zij zich verder ontwikkelen, groeien in hun werk en optimaal presteren.
Is dit jou op het lijf geschreven? Lees dan de hele vacature en reageer uiterlijk 22 januari 2022.

Vacature Technisch Medewerker Containerbeheer
Ben jij een teamspeler die kan samenwerken om een gezamenlijk resultaat neer te zetten? Een technisch specialist met kennis van elektrotechniek, automatiseringssystemen en liefde voor techniek? Heb je zin in een nieuwe uitdaging? Lees dan de hele vacature en reageer uiterlijk 10 januari 2022! 

Vacature Hoofd Bureau Logistiek
Het Bureau Logistiek is het hart van de afdeling Grondstoffen, waar alles samenkomt en waar de werkzaamheden ook andere afdelingen raken. Het hoofd bureau logistiek is lid van het managementteam.
Kerntaken van het bureau zijn planning, werkvoorbereiding, data-analyse en de administratieve verwerking. Je bent de spin in het web van Circulus. De afdeling is volop in ontwikkeling en als  hoofd neem je je team mee in de ontwikkelingen en begeleidt de vijf medewerkers (die werkzaam zijn als planner, werkvoorbereider, data-analist en administratief medewerker) op een positieve manier. Je staat aan de start van het meedenken en meebeslissen over de keuzes die we de komende periode maken.
Je organiseert de werkzaamheden ten behoeve van de planning, ontwikkelt nieuwe initiatieven om de processen te verbeteren om de efficiency en kwaliteit te verhogen. Met als resultaat een efficiënte bedrijfsvoering.
Is dit jou op het lijf geschreven? Lees dan de hele vacature en reageer uiterlijk 10 januari 2022.

KAM-functionaris

Op zoek naar een uitdaging? Lees snel verder!
Ben jij een jonge, afgestudeerde HBO-er met oog voor milieu, veiligheid of bedrijfskundige processen en heb je zin in een uitdaging? Circulus biedt een traject waarbij je een opleiding volgt op het gebied van veiligheidskunde en kwaliteitszorg, maar dit ook meteen in de praktijk brengt als KAM-functionaris. Dit werk verricht je in een ambitieuze organisatie die hart heeft voor mens en milieu.
Ben je ondernemend, een teamspeler, communicatief sterk en bereid om te leren? Dan willen we je graag ontmoeten. Meld je aan voor een kennismakingsgesprek en hoor alles over de baan en het bijbehorende opleidingstraject. Dan kan je daarna beslissen of het echt iets voor jou is. We hopen van je te horen!
Meer informatie over dit traject vind je hier.

Werkbegeleider Buitenploeg Deventer

Heb jij een sociaal hart, maar sta je wel heel stevig in je schoenen? Ben je praktisch ingesteld, graag de hele dag in de buitenlucht en niet vies van hard werken? Weet jij het beste naar boven te halen in mensen die veelvuldig in aanraking zijn geweest met justitie door ze begripvol te begeleiden? Dan hebben wij een mooie vacature voor je!

Monteur elektrische mobiliteit

Ben jij de monteur van de toekomst?
Circulus zoekt voor haar werkplaats een elektromonteur met liefde voor auto’s óf een automonteur met interesse in elektrotechniek!


Onze werkplaats richt zich met name op het beheer, reparatie en onderhoud van onze eigen indrukwekkende vloot van ongeveer 200 voertuigen. We verduurzamen ons wagenpark snel en we gaan de komende tijd met steeds meer elektrische voertuigen rijden. Daarom zoeken we een monteur die zichzelf wil ontwikkelen tot de monteur van de toekomst! Natuurlijk ondersteunen we je daarbij  met opleiding en training.
Lijkt jou dit een uitdaging en wil je er meer van weten? Kom dan langs voor koffie, een rondleiding en een goed gesprek met teamleider wagenpark Harry Diks.
Je kunt Harry bereiken op tel: 088 708 20 65 of per e-mail: harry.diks@circulus.nl

Vacature Chauffeur Kraanwagen

Vind je het een uitdaging om op de kraanwagen te rijden? Werk je graag in een team en houd je ervan om samen met collega’s de werkzaamheden die voor de dag gepland staan uit te voeren? Ben je enthousiast, zelfstandig, stressbestendig, flexibel en niet vies van hard werken? Dan is deze vacature vast iets voor jou!  

 

Open sollicitaties

Open sollicitaties zijn altijd welkom! Stuur een e-mail aan solliciteren@circulus.nl met als onderwerp 'Open sollicitatie'.

Kies voor elkaar!

We 'ontzorgen' onze inwoners en gemeenten met een breed takenpakket op het vlak van duurzaam en circulair grondstoffen-, afval- en buitenruimtebeheer. 

Je leest op onze wagens: Kies voor elkaar. We kiezen voor een duurzame toekomst, waarin we samenwerken en naar elkaar omkijken. We doen dat met enthousiasme en met kennis van zaken.

Meer informatie vind je in ons jaarverslag. In Waarde Magazine  vind je onze laatste nieuwtjes. Ook op Youtube Circulus  krijg je een indruk van ons werk.

Was deze informatie nuttig?

Heeft u tips om het beter te maken?

Bedankt voor uw feedback.