Meewerkend voorman groen

Operationeel leidinggeven in het groen: past dat bij jou? Wil je als voorman samen met je team de handen uit de mouwen steken in de wijk? Je bent eindverantwoordelijk voor de eigen wijk en werkt met een team van vak- en doelgroepmedewerkers. Je hebt een scherp oog voor de voortgang en het resultaat én de mensen in jouw team. Een baan voor jou?

Wat ga je doen?

Als meewerkend voorman groen geef je operationeel leiding aan gemiddeld vier vakcollega’s (cultuurtechniek) en vier tot zes doelgroepmedewerkers. Je bent verantwoordelijk voor het coördineren en verdelen van het werk. Ook stel je prioriteiten en geef je werkinstructies door. Daarbij controleer je de voortgang en de kwaliteit.

De inzet van personeel en materiaal plan je samen met de werkbegeleider, teamleider en planner. Met alle collega’s samen zorg je voor een goede en veilige werksfeer. 

Wie ben jij?

Jij bent enthousiast, kunt goed samenwerken met (doelgroep)medewerkers en weet prioriteiten te stellen. Je beschikt over mbo 3 werk- en denkniveau in het groen, vakgerichte cursussen en hebt ervaring met aansturing of leidinggeven. Je bent in bezit van rijbewijs BE (CE is een pré). Verder ben je bereid om piketdiensten mee te draaien en zo nu en dan taken buiten de gemeente Lochem uit te voeren.

Wat bieden wij?

  • Een afwisselende baan in een ambitieuze organisatie met hart voor mens en milieu.
  • Een functie voor 40 uur per week.
  • Een bruto maandsalaris van max. € 3.549,- o.b.v. een 40-urige werkweek.
  • Minimaal 27,5 vakantiedagen.
  • Een persoonlijke Arbeidsvoorwaarden Budget (PAB) van 13,44%.
  • Ruime mogelijkheid voor eigen inbreng en persoonlijke ontwikkeling.
  • Goede arbeidsvoorwaarden conform de cao Grondstoffen, Energie en Omgeving (GEO).
  • Uitgebreide pensioenregeling bij het ABP en sportvergoeding van 25% per maand.
  • Een actieve personeelsvereniging met leuke (familie)uitjes en activiteiten.

Ben jij de collega die wij zoeken?

Wil je eerst meer informatie of heb je nog vragen? Neem dan contact op met Peter Kreijkamp, teamleider buitenruimte Lochem, Tel: 06-8333 0477, e-mail: peter.kreijkamp@circulus.nl

Wil je solliciteren? Stuur je cv en een korte motivatie voor 19 februari naar solliciteren@circulus.nl o.v.v. meewerkend voorman groen Lochem.

Ook onze andere vacatures bekijken? Je vindt ze op onze pagina  CicCirculus.nl/werkenbij 

Kies voor elkaar!

We 'ontzorgen' onze inwoners en gemeenten met een breed takenpakket op het vlak van duurzaam en circulair grondstoffen-, afval- en buitenruimtebeheer.

Je leest op onze wagens: Kies voor elkaar. We kiezen voor een duurzame toekomst, waarin we samenwerken en naar elkaar omkijken. We doen dat met enthousiasme en met kennis van zaken.

 Lees meer over werken bij Circulus

 

Was deze informatie nuttig?

Heeft u tips om het beter te maken?

Bedankt voor uw feedback.