Vacature chauffeur kraanwagen 

Circulus zoekt een chauffeur/belader kraanwagen voor het team containerbeheer in Apeldoorn. Is dit iets voor jou? Lees dan vooral verder.

Wie ben jij?

Je bent een chauffeur die het besturen van een kraanwagen als een uitdaging ziet. Je werkt graag in teamverband; het geplande werk wil je dagelijks samen met de collega’s uitvoeren en afronden. Je bent stressbestendig, zelfstandig, flexibel én een harde werker. Graag denk je mee over aanpassingen die de uitvoering van het werk nog beter en efficiënter maken.

Wat ga je doen?

Je bestuurt en belaadt de kraanwagen en controleert of het juiste afval wordt aangeboden. Zie je vervuiling of afwijkingen? Dan geef je dit direct door. Natuurlijk zorg je ook voor het dagelijkse onderhoud van de kraanwagens; je zorgt ervoor dat ze als een zonnetje (blijven) rijden. Verder verzorg je de administratieve afhandeling van de werkzaamheden.

Wat breng je mee?

Je bent in het bezit van een rijbewijs C en Code-95. Ruime ervaring als kraanwagenchauffeur is een pré. Je hebt de opleiding ‘werken met de autolaadkraan’ afgerond of je bent bereid deze te volgen. Daarnaast heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel en werk je klantgericht.

Verder ben je bereid om

  • Vanuit andere locaties te werken. Je beschikt daarvoor over eigen vervoer.
  • Minimaal éénmaal per vier weken op zondag te werken. Deze uren worden gecompenseerd in tijd.
  • Te werken op nationale feestdagen.

Wat biedt Circulus?

  • Een afwisselende baan in onze organisatie met hart voor mens en milieu.
  • Werk in een fijn collegiaal team.
  • Een bruto maandsalaris van minimaal €2.512,- en maximaal €3.025,- o.b.v. een 40-urige werkweek, afhankelijk van opleiding en ervaring.
  • Een functie voor 40 uur per week. Je werkt in een rooster van 5x8 of 4x10 uren, verdeeld over zes werkdagen (maandag t/m zaterdag).
  • Veel ruimte voor eigen inbreng.
  • Goede arbeidsvoorwaarden conform de cao Grondstoffen, Energie en Omgeving (GEO).

Interesse gewekt?

Wil je meer informatie of heb je nog vragen? Neem dan contact op met Frank van den Berg, teamleider containerbeheer, tel: 06-55220108, e-mail: frank.van.den.berg@circulus.nl 

Enthousiast geworden en wil je solliciteren? Stuur dan je cv en een korte motivatie naar solliciteren@circulus.nl, o.v.v. chauffeur kraanwagen.

Ook onze andere vacatures bekijken? Je vindt ze op onze pagina  CicCirculus.nl/werkenbij 


Kies voor elkaar!

We 'ontzorgen' onze inwoners en gemeenten met een breed takenpakket op het vlak van duurzaam en circulair grondstoffen-, afval- en buitenruimtebeheer.

Je leest op onze wagens: Kies voor elkaar. We kiezen voor een duurzame toekomst, waarin we samenwerken en naar elkaar omkijken. We doen dat met enthousiasme en met kennis van zaken.

 Lees meer over werken bij Circulus 

 

Was deze informatie nuttig?

Heeft u tips om het beter te maken?

Bedankt voor uw feedback.