Vacature Allround monteur

Wil je werken aan het verduurzamen van voertuigen? Vind je kwaliteit belangrijk? En besteed je als monteur graag tijd en aandacht aan vakkundige oplossingen? Bij Circulus krijg je de ruimte! Kom als Allround monteur ons werkplaats-team versterken.

Onze werkplaats verzorgt het onderhoud van een gevarieerd wagenpark. Dat doet het team met kennis, focus en aandacht. Ze werken samen aan mooie klussen en technische uitdagingen.

De moderne werkplaats

Op onze locatie Apeldoorn vind je onze moderne werkplaats en een magazijn. Daar werken tien monteurs, twee receptionisten en een magazijnmedewerker onder leiding van de teamleider. In de werkplaats beheren, repareren en onderhouden de collega's het wagenpark en het materieel van Circulus. Ook onderhouden ze materieel van een aantal externe partijen.

Wat ga je doen als monteur?

Je voert inspecties uit van het materieel en je onderhoudt en repareert verschillende voertuigen en de opbouw. Ook zorg je voor diagnoses en reparaties op hydraulisch, pneumatisch en elektrisch gebied. Soms zijn er periodieke keuringen (APK's) naast tal van gevarieerde technische taken op de werkvloer.

Circulus verduurzaamt het wagenpark in een hoog tempo.

In 2030 is 80 tot 90% van onze ongeveer 200 voertuigen zero-emissie. Die voertuigen zijn heel divers: van scooters tot vrachtwagens en van pallettrucks tot straatveegmachines.

Wie ben jij?

Ons wagenpark elektrificeert snel. Daarom is het belangrijk dat je affiniteit met elektrotechniek hebt. Werken in een team is voor jou geen probleem en je communiceert makkelijk met collega's. Je hebt een bedrijfsmatige aanpak of wilt daarin groeien.

Gert Nout, teamleider werkplaats:

"In onze werkplaats gaan we voor kwaliteit en aandacht voor het vak. Het moderne wagenpark biedt mooie uitdagingen. We houden onze zaag scherp. Door regelmaat in onze werkdagen, een goede werk-privé-balans. En alle ruimte voor extra opleiding en eigen inbreng.”

Wat breng je mee?

 • Ervaring als monteur.
 • Mbo-werk- en/of denkniveau.
 • Ervaring met besturings- en elektrotechniek of bereid je hierin bij te scholen.
 • Bereidheid een opleiding te volgen tot eerste monteur bedrijfswagens.
 • Vak-enthousiasme en gemotiveerd om mee te groeien in het vak en technische ontwikkelingen door onder meer cursussen.
 • Bereidheid om eenmaal in de vier weken op zaterdagochtend te werken en zo nu en dan ’s avonds een storingsdienst te draaien.

Wat bieden wij?

 • Werk in een fijn team. Persoonlijke inbreng wordt gewaardeerd en je werkt met gedreven en ervaren en vakcollega’s.
 • Een afwisselende baan in een organisatie met hart voor mens, milieu en de toekomst.
 • Ruimte om je te ontwikkelen door bijvoorbeeld training, opleiding en cursussen.
 • Persoonlijk Arbeidsvoorwaarden Budget (PAB) van 13,44% en minimaal 27,5 vakantiedagen.
 • Uitgebreide pensioenregeling bij het ABP en een sportvergoeding van 25% per maand.
 • Een actieve personeelsvereniging met (familie)uitjes en activiteiten.
 • Deelname aan het Fietsplan.
 • Een functie voor 40 uur per week, minder uren zijn bespreekbaar.
 • Een bruto maandsalaris tussen € 2.890,- en € 3.744,- (o.b.v. 40 uur) afhankelijk van opleiding en ervaring.

Ben jij de nieuwe collega die we zoeken?

Dan horen we graag van je. Heb je eerst nog inhoudelijk vragen over de vacature? Neem dan contact op met Gert Nout (teamleider werkplaats), tel: 06 14923089, e-mail: gert.nout@circulus.nl

Solliciteer!

Wil je solliciteren? Stuur een korte motivatie en je cv naar solliciteren@circulus.nl, onder vermelding van 'allround monteur'. Wie weet zit je binnenkort aan tafel voor een kop koffie en een gesprek!

Ook onze andere vacatures bekijken? Je vindt ze op onze pagina  CicCirculus.nl/werkenbij

 

Kies voor elkaar!

We 'ontzorgen' onze inwoners en gemeenten met een breed takenpakket op het vlak van duurzaam en circulair grondstoffen-, afval- en buitenruimtebeheer.

Je leest op onze wagens: Kies voor elkaar. We kiezen voor een duurzame toekomst, waarin we samenwerken en naar elkaar omkijken. We doen dat met enthousiasme en met kennis van zaken.

 Lees meer over werken bij Circulus 

Was deze informatie nuttig?

Heeft u tips om het beter te maken?

Bedankt voor uw feedback.