18 februari 2020 BEST-tas nu ook verkrijgbaar bij 't Warnshuus

BEST-tas nu ook verkrijgbaar bij 't Warnshuus

De BEST-tas is nu ook gratis verkrijgbaar bij 't Warnshuus in Warnsveld. De BEST-tas is een handige tas van gerecycled plastic waarin u boeken, kleine elektrische apparaten, speelgoed en textiel kunt doen. De spullen mogen nog bruikbaar of kapot zijn. De BEST-tas wordt gratis aan huis opgehaald.

In de gemeente Zutphen wordt de BEST-tas iedere 2 weken ingezameld door sociaal werkvoorzieningschap Delta, op dezelfde dag als de plastic zak met pmd en het legen van het zwarte kratje (glas). Volle tas aan de weg gezet? De medewerkers doen meteen een nieuwe BEST-tas bij u in de bus. Wanneer ze bij u langskomen, ziet u op de digitale afvalkalender en de Afvalvrij-app van Circulus-Berkel.

Hier kunt u terecht

U vindt 't Warnshuus aan de Dreiumme 43 in Warnsveld. De openingstijden vindt u op www.warnshuus.nl. Ook bij de portier op het Recycleplein aan de Boggelderenk 3 en Kringloopwinkel 2Switch aan de Skagerrakstraat 1a in Zutphen zijn de gratis BEST-tassen verkrijgbaar. U kunt ook gratis een BEST-tas aanvragen via www.best-tas.nl.  

 Meer informatie over de BEST-tas 

 

Nieuws uit jouw gemeente
Overig nieuws