Vacature Adviseur gemeente

Focusgebied afvalverwerking
 

Ben jij expert op het gebied van duurzame verwerking van ingezamelde afval-en grondstofstromen? Weet jij met jouw kennis een bijdrage te leveren aan een heldere visie waarop we dit kunnen blijven doen? Circulus is op zoek naar een bevlogen en ervaren adviseur met ruime kennis van afval-en grondstofstromen en verwerking.

Hoe ziet jouw baan eruit? 

CirkelWaarde is een samenwerkingsverband (alliantie) van collega-organisaties AVU en ROVA en Circulus. Binnen het Expertisecentrum ontwikkelt de alliantie kennis en brengt deze in de praktijk. Zo sluiten we in de branche samen de grondstoffenkringloop. Als adviseur maak je deel uit van het Expertisecentrum en draag je bij aan de visie op de duurzame verwerking van verschillende afval-en grondstofstromen. Daaruit volgt de verwerkingsstrategie van de belangrijkste stromen gft, vezels, afgedankte elektrische en elektronische apparatuur (AEEA) en huishoudelijk restafval. Je weet dit te vertalen naar praktische en pragmatische oplossingen. Je werkt nauw samen met het Handelshuis van CirkelWaarde en adviseert deze collega’s bij het aanbesteden, afsluiten en beheren van verwerkingscontracten. Als lid van het aanbestedingsteam draag je bij aan de inhoud van de aanbestedingsleidraad.

Als Adviseur gemeente maakt je deel uit van ons Team advies. Binnen dit team van adviseurs ben je de schakel tussen een van onze negen gemeenten, Circulus en andere stakeholders. Je onderhoudt de relatie met de gemeente voor het domein afval- en grondstoffen. Je adviseert op bestuurlijk en ambtelijk niveau over voorstellen, de implementatie, evaluatie en uitvoering van beleid. Daarnaast bouw en onderhoud je het relatienetwerk met gemeentelijke partners en relevante organisaties binnen het werkveld.

Wie ben jij?

Je bent goed thuis in de duurzame economie met een focus op de verwerking van afval-en grondstofstromen. Met jouw aantoonbare ervaring in de branche ben je volledig op de hoogte van de laatste marktontwikkelingen en breng je goed doordacht advies uit. Je hebt van nature overtuigingskracht en weet zo invloed uit te oefenen op belangrijke processen. Als verbinder kun je bruggen slaan tussen partners en verschillende gezichtspunten. Door innovatief denkvermogen weet je de gezamenlijk gestelde doelen te bereiken. Verder ben je in staat procesmatig te denken en handelen.

Wat breng je mee?

 • Minimaal hbo/wo-werk- en denkniveau.
 • Minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring in de afvalbranche.
 • Aantoonbare kennis van verwerkingstechnieken van de benoemde prioritaire stromen.
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Wat bieden wij?

 • Een afwisselende baan in een organisatie met hart voor mens en milieu.
 • Functie voor 40 uur per week.
 • Een bruto maandsalaris van maximaal € 6.105,- op basis van een 40-urige werkweek.
 • Een Persoonlijk Arbeidsvoorwaarden Budget (PAB) van 13,44%.
 • Minimaal 27,5 vakantiedagen.
 • Sportvergoeding van 25% per maand.
 • Een actieve personeelsvereniging met leuke (familie)uitjes en activiteiten.
 • Goede arbeidsvoorwaarden conform de cao Grondstoffen, Energie en Omgeving (GEO).

Een assessment kan deel uitmaken van de procedure.

Ben jij de nieuwe collega die wij zoeken?

Reageer dan vóór 18 april 2024 per e-mail op deze vacature en stuur je motivatiebrief en cv naar solliciteren@circulus.nl onder vermelding van Adviseur gemeente.

Wil je eerst meer informatie of heb je vragen? Neem dan contact op met Ben Blokhuis (manager Klant & Strategie), e-mail: ben.blokhuis@circulus.nl, telefoonnummer: 06-51379095.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld 

Ook onze andere vacatures bekijken? Je vindt ze op onze pagina  CicCirculus.nl/werkenbij 


Kies voor elkaar!

We 'ontzorgen' onze inwoners en gemeenten met een breed takenpakket op het vlak van duurzaam en circulair grondstoffen-, afval- en buitenruimtebeheer.

Je leest op onze wagens: Kies voor elkaar. We kiezen voor een duurzame toekomst, waarin we samenwerken en naar elkaar omkijken. We doen dat met enthousiasme en met kennis van zaken.

Meer informatie vind je in ons jaarlijks  publieksverslag, in ons Waarde Magazine en op YouYouTube Circulus.

Lees meer over werken bij Circulus 

 

Was deze informatie nuttig?

Heeft u tips om het beter te maken?

Bedankt voor uw feedback.