Melding openbare ruimte gemeente Lochem

Wilt u iets melden over uw leefomgeving? Denk aan een losse stoeptegel, defect verkeersbord, afvaldumping of een fietswrak in de berm. Hieronder geeft u de melding door. Deze verschijnt als een punaise op de digitale kaart. Klikt u naast de punaise? Dan ziet u de status van uw melding.

Melding straatverlichting

  • Straatverlichting defect? Deze melding gaat rechtstreeks naar een gemeentelijke dienstverlener. De melding ziet u niet terug op onze digitale kaart.

Melding openbare ruimte

  • Tip vooraf: weten of de situatie al is gemeld? Onder 'Openstaande meldingen' vindt u alle meldingen binnen de gemeente.

Ik heb een situatie gemeld. Hoe nu verder?

  • Meldingsformulier verstuurd? U ziet de tekst 'uw melding is aan de kaart toegevoegd'. 
  • Op de kaart klikt u op de tekst naast de 'punaise'. Zo volgt u de status.
    Melding afgerond? De tekst wijzigt in 'afgerond'.
Uw melding helpt ons de leefomgeving veilig, mooi en schoon te houden. Bedankt voor uw betrokkenheid!
 

Melding buiten kantoortijden

Kan een melding niet wachten tot de volgende werkdag? Denk aan olie of een boom op de weg, wateroverlast of gaten in de weg. Geef deze meldingen door via 0900-8844. De servicelijn van de politie is 24 uur bereikbaar en schakelt met de juiste (storings)diensten. 

Rioleringsmelding buitengebied

Woont u in het buitengebied? Dan is er (meestal) sprake van een drukriolering. Brandt er een lampje op het gemaal nabij uw woning? Bel dan de Remondis-storingsdienst: 0544 395527 (24 uur per dag).

Gemeente Lochem

Heeft u vragen over beleid, de inrichting van de openbare ruimte of bijvoorbeeld verkeer? Hiervoor kunt u terecht bij de gemeente Lochem.

Was deze informatie nuttig?

Heeft u tips om het beter te maken?

Bedankt voor uw feedback.