08 december 2023 Stilema ontvangt opnieuw Keurmerk Kringloop Nederland

Stilema ontvangt opnieuw Keurmerk Kringloop Nederland

De kringloopwinkel Stilema in Vaassen heeft onlangs opnieuw het Keurmerk Kringloop Nederland ontvangen. Dit keurmerk wordt uitgegeven door de Branchevereniging Kringloop Nederland (BKN). Het halen keurmerk is een mooie prestatie van alle medewerkers van Stilema. Het laat zien dat Stilema positief bijdraagt aan een samenleving waar spullen een tweede leven krijgen en mensen een tweede kans.

Het team van Stilema ontving het keurmerk uit handen van Rachel Heijne, directeur BKN. Het keurmerk staat voor een transparante, integere en professionele bedrijfsvoering, zonder winstoogmerk en met circulaire en inclusieve doelstellingen. Stilema is hierop getoetst door een externe auditor en heeft heeft de toetst weer glansrijk doorstaan. Rachel Heijne (directeur BKN): “Wij feliciteren het team van Stilema met dit succes en ik ben blij dat ik wederom het Keurmerk mag overhandigen!”

Circulair en inclusief

Rachel Heijne licht verder toe: “Het maakt mij altijd gelukkig als ik een keurmerk mag uitreiken. Het is een bevestiging voor hun bijdrage aan de circulaire, inclusieve samenleving waar als branchevereniging voor staan. Een samenleving waar spullen een tweede leven krijgen en mensen een tweede kans. Bij Stilema leveren alle medewerkers hier dagelijks een belangrijke bijdrage aan, dit is een beloning voor al dat harde werk. Iedereen mag trots zijn op wat is bereikt.”

Nieuws uit jouw gemeente
Overig nieuws