Milieupas

Bij ieder huishouden hoort een milieupas. Deze pas is gekoppeld aan het huisadres en heeft een uniek kaartnummer.

Milieupas

U gebruikt de pas als u naar het Recycleplein gaat. Huishoudens die gebruik maken van een ondergrondse container hebben een gecombineerde pas, die ook te gebruiken is voor het Recycleplein.

U gebruikt de milieupas voor:

  • het wegbrengen van gratis en niet-gratis afval, grofvuil, snoeiafval en kerstboom naar het Recycleplein Talhoutweg in Vaassen
  • het wegbrengen van restafval naar de gemeenschappelijke ondergrondse container (hiervoor moet u zich aanmelden)
  • het laten ophalen van uw grofvuil en snoeiafval

Een aantal huishoudens heeft een enkele pas, die alleen bestemd is voor het wegbrengen of laten ophalen van gratis en niet-gratis afval, grofvuil, snoeiafval en kerstboom naar het Recycleplein. Anderen hebben een gecombineerde pas, waarmee ze ook hun gemeenschappelijke ondergrondse container voor restafval kunnen openen.

Kunt u geen milieupas tonen bij het Recycleplein? Dan betaalt u een tarief per kg.

 Tarieven inzien 

Pas kwijt of defect 

Is uw milieupas kwijt of defect? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Uw pas wordt dan geblokkeerd en uw oude saldo op een nieuwe pas gezet. Aan een nieuwe pas zijn kosten verbonden.

Geen pas aanwezig in nieuwe woning 

Verhuist u naar een bestaande woning? De pas is adresgebonden en hoort door vorige bewoners te zijn achtergelaten. Betrekt u een nieuwe woning? Ook dan hoort een pas aanwezig te zijn. Neem binnen drie maanden contact met ons op.

 

Ook interessant

Was deze informatie nuttig?

Heeft u tips om het beter te maken?

Bedankt voor uw feedback.