29 april 2024 Gemeente Duiven en Westervoort kiezen voor Circulus

Gemeente Duiven en Westervoort kiezen voor Circulus

Vanaf 1 januari 2025 gaat Circulus naar alle waarschijnlijkheid de afvalinzameling verzorgen voor de gemeente Duiven en Westervoort. Circulus verzorgt voor de 9 gemeenten (Apeldoorn, Bronckhorst, Brummen, Deventer, Doesburg, Epe, Lochem, Voorst en Zutphen) al de afvalinzameling.

Circulus bewijst al jaren dat zij een professionele partner is voor de verschillende gemeenten in de regio. Voor gemeenten en haar inwoners biedt Circulus al jaren stabiele tarieven en levert een duurzaam en toekomstbestendig afvalbeheer. Naast afvalbeheer is Circulus voor verschillende gemeenten ook een partner in de buitenruimte en het sociaal domein. Met de waarschijnlijke toetreding van de gemeente Duiven en Westervoort gaat Circulus de afvalinzameling verzorgen voor 11 gemeenten in Oost-Nederland. 

Lisette Bosch, directeur van Circulus: “Wij zijn blij en trots dat gemeenten Duiven en Westervoort ons het vertrouwen willen geven om de afvalinzameling te verzorgen. Als solide afvalinzamelaar hopen wij beide gemeenten en haar inwoners te ontzorgen op het vlak van de verschillende afvalstromen. We gaan er vanuit hier eind juni meer over te kunnen vertellen.”

Gemeente Westervoort en gemeente Duiven treden beide toe tot Circulus door het aankopen van aandelen. De gemeenteraden hebben dit deze week besloten. De andere in Circulus deelnemende gemeenten gaan in de aandeelhoudersvergadering van juni nog stemmen over de deelname. 

 

 

Nieuws uit jouw gemeente
Overig nieuws