11 juli 2022 Eerste GFT-bak bij appartementen geopend

Eerste GFT-bak bij appartementen geopend

Voor veel inwoners van de gemeente Brummen is het heel normaal: schillen, etensresten en verwelkte bloemen gooi je in de groene bak. Maar wie in een appartement woont, heeft die mogelijkheid niet. Daar komt nu verandering in! Appartementencomplex Brunheim in Brummen kreeg de primeur: er werd deze week een gemeenschappelijke GFT-bak geplaatst. Bewoonster Jacomien Graven opende samen met kleindochter Cato en wethouder Steven van de Graaf de eerste bak.

Mevrouw Graven is enthousiast over de GFT-bak: “Wij zijn erg blij dat we nu kunnen meehelpen om het afval beter te scheiden.“ Wethouder Steven van de Graaf is op zijn beurt blij met het enthousiasme van de groep bewoners: “Door je groente-, fruit- en tuinafval te scheiden, lever je een belangrijke bijdrage aan het verminderen van restafval. Zo behouden we grondstoffen en sparen we het milieu.”

Ook interesse? Neem contact op!

Ook bij de Ambachtsstraat in Brummen en Bernstein in Eerbeek zijn inmiddels GFT-bakken geplaatst. Bewoners van deze appartementencomplexen kunnen zich bij Circulus melden als ze hiervan gebruik willen gaan maken. Ook een GFT-bak bij uw appartementengebouw? Neem dan vrijblijvend contact op met Circulus, we kijken graag samen met u of er ook een gemeenschappelijke GFT-bak kan komen.

Nieuws uit jouw gemeente
Overig nieuws