Circulus is een ambitieuze organisatie die hart heeft voor mens en milieu. Werken bij Circulus betekent werken in een bruisende werkomgeving. Er is veel ruimte voor eigen inbreng en je treft er ervaren, professionele, gedreven en hardwerkende collega’s. Circulus biedt goede arbeidsvoorwaarden met de cao Grondstoffen, Energie en Omgeving (GEO), onderdeel services, als basis.  

Werken bij Circulus

Circulus richt zich als dienstverlenende organisatie op het verduurzamen van de leefomgeving van de bewoners van negen gemeenten in Oost-Nederland. Het bedrijf verzorgt het beheer van afval en grondstoffen én het beheer van de openbare ruimte in de betreffende gemeenten, met een stevige rol in de sociale arbeidsactivering. Het aaneengesloten regionale verzorgingsgebied telt circa 496.000 inwoners (195.000 huisaansluitingen). 

Circulus is toonaangevend op haar vakgebied. Vanuit een breed en duurzaam perspectief worden strategische keuzes gemaakt om de leefomgeving te verduurzamen, in nauwe afstemming met de deelnemende en opdrachtgevende gemeenten. Het overkoepelende en gemeenschappelijke doel is een duurzame, leefbare regio. Een uitdagende, relevante opdracht waarbij als organisatie en kennispartner goed wordt geluisterd naar de gemeentelijke bestuurders, tevens aandeelhouders, gemeenteraden en natuurlijk naar inwoners.

Bij Circulus werken – verspreid over zeven locaties – meer dan 650 medewerkers. Ongeveer de helft daarvan is in vaste dienst, een deel werkt via een van onze uitzendpartners, én er is een groep collega’s die in het kader van sociale werkgelegenheid bij Circulus aan het werk zijn.

Wil je werken bij Circulus?

Op deze pagina vind je al onze vacatures. Wie weet is er iets voor je bij!

Open sollicitatie

Wil je een open sollicitatie sturen? Die zijn altijd welkom! Stuur ons een e-mail.
Wie weet zit je binnenkort voor een gesprek bij ons aan tafel!

Uitzendorganisaties

Vanaf 1 mei 2022 werkt Circulus met drie uitzendorganisaties:  Globen, FID en IU Groep. Zij verzorgen voor Circulus de werving en selectie voor de collega’s die tijdelijk bij ons werken in drukke tijden.  Elke organisatie heeft zijn eigen specialisatie en/of werkgebied. We stellen ze graag even aan je voor:

Globen

Sterk vakmanschap op groen- en infragebied
Globen is hét uitzendbureau in de groen- en infrasector. Het vinden en verbinden van vakmensen is wat zij (al 15 jaar) doen en waar ze goed in zijn. Globen weet alles, oké bijna alles, over de groene ruimte en infrastructuur. En al deze kennis gebruiken ze om de beste baan voor jou te vinden, bij top-opdrachtgevers.

FID 

FID uitzendbureau is een betrokken en resultaatgerichte uitzendorganisatie met één doel: jou helpen bij het vinden van een mooie baan, die aansluit bij jouw wensen en ervaring.
Daarbij kijken ze niet alleen naar het soort werk en de functie, maar ook naar arbeidsvoorwaarden, de mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling en de werksfeer. Of je nu op zoek bent naar een fulltime of parttime baan, vakantiewerk of bijbaan, FID vindt de baan die bij je past.

IU Groep

Intermediair Uitzendbureau bijt zich vast in jaar werk. Voor de werkzoekenden, voor de opdrachtgevers. Maar niet alleen voor – ook mét haar kandidaten en relaties! IU staat naast je en vormt met jou een team. Samen met jou gaan ze geen uitdaging uit de weg. Samen gaan voor succes. Samen gáán voor die baan! Met vestigingen in Apeldoorn, Deventer, Epe en Zwolle is de energie van IU Groep niet meer weg te denken uit de regio.

Vacatures

 

Communicatieadviseur (starter) 

Wil jij als startend communicatieadviseur aan de slag met diverse relevante maatschappelijke vraagstukken bij een inclusieve organisatie? Hou je van afwisseling en past bij jou de uitdaging om op meerdere terreinen ingezet te worden bij communicatievraagstukken? Dan ben jij de persoon die wij zoeken en komen we graag met je in contact.
Circulus heeft de werving en selectie voor deze vacature exclusief uitbesteed aan USG Marketing & Communications.

 Coördinator Uitzendkrachten  

Als Coördinator Uitzendkrachten ben je verantwoordelijk om de flexibele schil van uitzendkrachten zo goed mogelijk te organiseren binnen heel Circulus. Daarbij zorg je dat de onderlinge afspraken met de uitzendbureaus worden nagekomen en zij leveren volgens afspraak. Je bent onderdeel van Bureau Logistiek van de afdeling Grondstoffen, waar het grootste deel van de personeels- en routeplanningen wordt gemaakt.

 Medewerker beheer begraafplaatsen 

Circulus is op zoek naar een medewerker beheer begraafplaatsen in Lochem. Als medewerker beheer begraafplaatsen onderhoud je de begraafplaats en verzorg je de groenvoorziening. Een verantwoordelijke en veelzijdige functie.

 Operationeel planner 

Houd jij het hoofd koel als je een complexe puzzel moet leggen onder tijdsdruk? Word je blij als je ad hoc een planning moet aanpassen omdat er anders gaten vallen in de dienstverlening? Weet je de menselijke maat vast te houden in alle hectiek? Wil jij met ons Bureau Logistiek de komende jaren flinke stappen zetten in de ontwikkeling van de afdeling?
Kortom: houd je van een fikse uitdaging? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe operationeel planner! Lees snel de vacature en reageer!

 Communicatieadviseur 

Wil jij als ervaren communicatieadviseur een bijdrage leveren aan diverse relevante maatschappelijke vraagstukken? Heb jij de ambitie om het team communicatie en Circulus nog steviger neer te zetten? En sta je graag met twee benen in een inclusieve organisatie? Dan ben jij de persoon die wij zoeken en komen we graag met je in contact.
Circulus heeft de werving en selectie voor deze vacature exclusief uitbesteed aan USG Marketing & Communications.

Monteur elektrische mobiliteit

Circulus zoekt voor haar werkplaats een elektromonteur met liefde voor auto’s óf een automonteur met interesse in elektrotechniek!
Onze werkplaats richt zich met name op het beheer, reparatie en onderhoud van onze eigen indrukwekkende vloot van ongeveer 200 voertuigen. We verduurzamen ons wagenpark snel en we gaan de komende tijd met steeds meer elektrische voertuigen rijden. Daarom zoeken we een monteur die zichzelf wil ontwikkelen tot de monteur van de toekomst! Natuurlijk ondersteunen we je daarbij  met opleiding en training.
Lijkt jou dit een uitdaging en wil je er meer van weten? Kom dan langs voor koffie, een rondleiding en een goed gesprek met teamleider wagenpark Harry Diks.
Je kunt Harry bereiken op tel: 088 708 20 65 of per e-mail: harry.diks@circulus.nl

Vacatures van de uitzendbureaus

Op deze pagina vind je ook de vacatures van de uitzendbureaus. Via de link bij de vacatures kom je meteen bij de juiste organisatie en de juiste informatie over de baan.

Medewerker bosmaaier Apeldoorn

Zie jij graag meteen resultaat van je werk? En vrolijk jij op van werk in de buitenlucht? Ga dan aan de slag als medewerker bosmaaier in omgeving Apeldoorn bij Circulus. Jij zorgt er samen met je collega op de borstel- of veegwagen dat alle verhardingen weer netjes grijs wordt. Als jij omkijkt zie jij het resultaat en ga je met een voldaan gevoel naar huis. Zin om lekker actief buiten bezig te zijn?
Lees dan de hele vacature. 

Meewerkend voorman reiniging Deventer

Wil jij graag collega’s motiveren en elke dag buiten aan de slag gaan in de reiniging? Als meewerkend voorman reiniging bij Circulus in Deventer geef je begeleiding aan ongeveer 2 tot 5 medewerkers en zorg je voor een goede en veilig werksfeer. Jij bent het aanspreekpunt op de werkplek en stuurt het team aan. Met jouw bak aan ervaring kun jij ook zelf werkzaamheden en kleine administratieve taken uitvoeren! Al zin gekregen om te starten?
Lees dan de hele vacature. 

Allround monteur

In deze zeer uitdagende functie ben jij de rots in de branding en zorg jij ervoor dat het wagenpark van Circulus efficiënt en zonder problemen optimaal kan functioneren. Naast het uitvoeren van inspecties en controles ontwikkel jij jezelf door middel van cursussen en trainingen. Wil jij graag mee in de ontwikkeling naar een duurzaam wagenpark en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging?

Medewerker containerexploitatie

Zijn alle containers van Circulus bij jou in goede handen? Dan hebben wij een mooie baan voor jou!
FID Uitzendbureau is gespecialiseerd in de afvalverwerking en recycling en is momenteel voor Circulus in Apeldoorn op zoek naar medewerkers containerexploitatie. Bij deze functie ben je verantwoordelijk voor het  correct uitzetten, registreren en onderhouden van inzamelmiddelen.

Vrachtwagenchauffeur (vuilniswagen, i.c.m. interne opleiding)

Heb jij een C-rijbewijs en wil jij wel een vaste baan als chauffeur op een vuilniswagen (achterlader of zijlader) Dan hebben wij een mooie baan voor jou!
Voor Circulus in Apeldoorn zijn wij op zoek naar chauffeurs, die gaan werken op een achterlader of zijlader. Dagelijks zorg je ervoor dat alle containers op de dagelijkse routes geledigd worden. Je hebt vaste tijden! Maar als er aan het eind van de dag nog een aantal routes gereden moeten worden dan ronden jij en je collega’s vanzelfsprekend samen de klus af. Je werkgebied is Apeldoorn, Deventer of Zutphen.

Vuilnisman/ vuilnisvrouw (belader)

Zoek jij een baan met zekerheid of juist een bijbaan? Ben je graag fysiek bezig en hou je van werken in de buitenlucht? Dan is deze baan echt iets voor jou!
FID Uitzendbureau is gespecialiseerd in de afvalverwerking en recycling en voor Circulus in Apeldoorn op zoek naar vuilnismannen / vuilnisvrouwen met gouden handen in de regio Apeldoorn, Deventer, Zutphen en omliggende gemeenten. Als vuilnisman of vuilnisvrouw ben je verzekerd van een baan voor langere tijd, fulltime of parttime (in overleg is beide mogelijk).

Belader/Chauffeur Zutphen

Als belader/chauffeur heb je een breed takenpakket en ben jij verantwoordelijk voor het inzamelen van afvalstoffen van huishoudens en bedrijven. Je bent lekker buiten aan de slag en je wordt als held onthaald door de buurt! Als chauffeur/belader is het beladen de voornaamste taak en in mindere mate het besturen van een inzamelvoertuig. Tot je taken behoren onder andere ook het controleren van de juiste aanbiedingen en het opruimen van eventuele vervuiling bij de werkzaamheden.

Belader/Chauffeur Deventer

Als belader/chauffeur heb je een breed takenpakket en ben jij verantwoordelijk voor het inzamelen van afvalstoffen van huishoudens en bedrijven. Je bent lekker buiten aan de slag en je wordt als held onthaald door de buurt! Als chauffeur/belader is het beladen de voornaamste taak en in mindere mate het besturen van een inzamelvoertuig. Tot je taken behoren onder andere ook het controleren van de juiste aanbiedingen en het opruimen van eventuele vervuiling bij de werkzaamheden.

 

Kies voor elkaar!

We 'ontzorgen' onze inwoners en gemeenten met een breed takenpakket op het vlak van duurzaam en circulair grondstoffen-, afval- en buitenruimtebeheer. 

Je leest op onze wagens: Kies voor elkaar. We kiezen voor een duurzame toekomst, waarin we samenwerken en naar elkaar omkijken. We doen dat met enthousiasme en met kennis van zaken.

Meer informatie vind je in ons jaarverslag. In Waarde Magazine  vind je onze laatste nieuwtjes. Ook op Youtube Circulus  krijg je een indruk van ons werk.

Was deze informatie nuttig?

Heeft u tips om het beter te maken?

Bedankt voor uw feedback.