Werken bij Circulus

Wil je werk maken van de toekomst, je vakkennis óf juist nieuwe kansen ontdekken? Dat komt goed uit, want dat doen wij iedere dag! Circulus maakt werk van de toekomst, van een duurzame leefomgeving en ziet altijd nieuwe kansen.
Dat doen we graag samen met jou en heel veel andere enthousiaste collega’s.

Circulus: een dynamische organisatie met hart voor mens en milieu.

 

Open solliciteren of kansen verkennen

  • Zit 'jouw baan' er nu niet tussen? Een open sollicitatie is altijd welkom. Dat kan met een e-mail. Misschien zit je binnenkort toch aan tafel voor een goed gesprek en een kop koffie! 
  • Weten of we iets anders voor elkaar kunnen betekenen?
    Denk aan een stage of een werkervaringsplek op een van de afdelingen. Stuur ons een e-mail met de vraag. We verkennen de mogelijkheden graag.

Vacatures

Lid Raad van Commissarissen 
Circulus zoekt een lid voor de Raad van Commissarissen (financial). Een streekeigen en maatschappelijk betrokken sterke financial. Meer informatie of reageren? Dat kan via de groene banner. 

 Facilitair medewerker
Vind je het interessant om een rol te spelen bij het borgen van een veilige en goed functionerende werkomgeving? We zoeken een Facilitair medewerker voor het beheer van onze gebouwen, terreinen en technische voorzieningen.

 Werkbegeleider Houtwerkplaats 
We zijn op zoek naar een enthousiaste werkbegeleider voor onze nieuwe Houtwerkplaats in Apeldoorn. Werken met gerecyclede houtsoorten én samenwerken met mensen: is dat wat voor jou? Lees vooral verder! 

 Vacature Werkbegeleider assemblagehal 
Een mooie functie voor een 'mensen-mens' met sterke technische affiniteit. In onze nieuwe hal assembleren we niet alleen containers. We zorgen vooral ook dat mensen tot hun recht komen. Als Werkbegeleider werk je samen met medewerkers met een ondersteuningsvraag. 

 Projectvoorbereider groen 
Voor ons bedrijfsbureau van de afdeling Buitenruimte in Lochem zoeken we een projectvoorbereider. Dé schakel tussen gemeente(n), de groenspecialist en de teamleiders. 

 Tijdelijke Werkbegeleider Buitenploeg 
Werk je graag buiten én samen met mensen? Vooral als hun verhalen en achtergronden complex en uitdagend zijn? We hebben een tijdelijke job voor de functie Werkbegeleider. Je houdt in de Deventer binnenstad samen met cliënten straten schoon en zorgt voor dagelijkse begeleiding.

Teamleider Wagenpark 
Binnenkort gaat onze teamleider genieten van zijn pensioen. Daarom zijn we op zoek naar een Teamleider voor ons wagenpark. Een prachtige uitdaging met een gedreven team. Samen met hen zorg je voor goed onderhouden materieel en je begeleidt de transitie naar een zero-emissie tijdperk. 

 Chauffeurs 
Wil jij aan de bak in een dikke bak? En één die ook nog eens elektrisch is? Heb jij - net als wij - hart voor mens en milieu? Dan is dit je kans, want Circulus zoekt chauffeurs! 

 Monteur en leerlingmonteur 
Houd jij je graag bezig met het verduurzamen van voertuigen? Heb je affiniteit met elektrotechniek? Circulus is – voor ons duurzame wagenpark – op zoek naar een allround (leerling) monteur.

 Monteur elektrische mobiliteit 

Ben jij een elektromonteur met liefde voor auto’s óf een automonteur met interesse in elektrotechniek? We hebben een mooie baan voor je in onze werkplaats. 

Uitzendbureaus

Circulus werkt met drie uitzendorganisaties: Globen, FID en IU Groep. Ook zij zetten vacatures voor ons uit.

Globen is het uitzendbureau in de groen- en infrasector. 
Kijk hier voor vacatures via Globen.

FID uitzendbureaus heeft jarenlange ervaring met (tijdelijke) banen in het groen, de recycling en inzameling.
Kijk hier voor onze vacatures via FID.

IUI Groep is actief in tijdelijk werk in onze regio en in detachering. 
Kijk hier voor vacatures via de IUI Groep. 

 

Kies voor elkaar!

We 'ontzorgen' onze inwoners en gemeenten met een breed takenpakket op het vlak van duurzaam en circulair grondstoffen-, afval- en buitenruimtebeheer. 

Je leest op onze wagens: Kies voor elkaar. We kiezen voor een duurzame toekomst, waarin we samenwerken en naar elkaar omkijken. We doen dat met enthousiasme en met kennis van zaken.

Meer informatie vind je op  Werken bij Circulus.  WAchtergrondinformatie vind je in ons jaarverslag. In Waarde Magazine  vind je onze laatste nieuwtjes. Ook op Youtube Circulus  krijg je een indruk van ons werk. 

 

Was deze informatie nuttig?

Heeft u tips om het beter te maken?

Bedankt voor uw feedback.