Circulus is een ambitieuze organisatie die hart heeft voor mens en milieu. Werken bij Circulus betekent werken in een bruisende werkomgeving. Er is veel ruimte voor eigen inbreng en je treft er ervaren, professionele, gedreven en hardwerkende collega’s. Circulus biedt goede arbeidsvoorwaarden met de cao Grondstoffen, Energie en Omgeving (GEO), onderdeel services, als basis.  

Werken bij Circulus

Op deze pagina vind je al onze vacatures. Wie weet is er iets voor je bij!

Open sollicitatie

Een open sollicitatie is altijd welkom! Stuur ons een e-mail
Misschien zit je binnenkort voor een gesprek en een goede kop koffie bij ons aan tafel!

Vacatures

 Adviseur gemeenten 

Wil jij als ervaren adviseur een bijdrage leveren aan de klimaatdoelstellingen en een circulaire economie? Dan zijn wij op zoek naar jou! In deze leuke, beleidsmatige en coördinerende rol staan de thema’s huishoudelijk afval, openbare ruimte, gedragsverandering, recycling en hergebruik centraal.

 Afstudeerder Social Work 

Wij zoeken een afstudeerder Social Work! Vind jij talentontwikkeling van jongeren belangrijk en wil je hier graag aan bijdragen? Wij zijn opzoek naar een gedreven student die van ons jongerencentrum een dynamisch en bruisend centrum wil maken voor Doesburgse Jongeren.

 Monteur elektrische mobiliteit 

Circulus zoekt voor haar werkplaats een elektromonteur met liefde voor auto’s óf een automonteur met interesse in elektrotechniek.

Uitzendbureaus

Sinds 1 mei 2022 werkt Circulus met drie uitzendorganisaties: Globen, FID en IU Groep. Zij verzorgen voor Circulus de werving en selectie voor de collega’s die tijdelijk bij ons werken in drukke tijden. Elke organisatie heeft zijn eigen specialisatie en/of werkgebied. We stellen ze graag aan je voor:

Globen

Sterk vakmanschap op groen- en infragebied.
Globen is hét uitzendbureau in de groen- en infrasector. Het vinden en verbinden van vakmensen is wat zij (al 15 jaar) doen en waar ze goed in zijn. Globen weet alles, oké bijna alles, over de groene ruimte en infrastructuur. En al deze kennis gebruiken ze om de beste baan voor jou te vinden, bij top-opdrachtgevers.

FID 

FID uitzendbureau is een betrokken en resultaatgerichte uitzendorganisatie met één doel: jou helpen bij het vinden van een mooie baan, die aansluit bij jouw wensen en ervaring.
Daarbij kijken ze niet alleen naar het soort werk en de functie, maar ook naar arbeidsvoorwaarden, de mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling en de werksfeer. Of je nu op zoek bent naar een fulltime of parttime baan, vakantiewerk of bijbaan, FID vindt de baan die bij je past.

IU Groep

Intermediair Uitzendbureau bijt zich vast in jaar werk. Voor de werkzoekenden, voor de opdrachtgevers. Maar niet alleen voor – ook mét haar kandidaten en relaties! IU staat naast je en vormt met jou een team. Samen met jou gaan ze geen uitdaging uit de weg. Samen gaan voor succes. Samen gáán voor die baan! Met vestigingen in Apeldoorn, Deventer, Epe en Zwolle is de energie van IU Groep niet meer weg te denken uit de regio. Naar de IUGroep

Vacatures van de uitzendbureaus

Op deze pagina vind je ook de vacatures van de uitzendbureaus. Via de link bij de vacatures kom je meteen bij de juiste organisatie en de juiste informatie over de baan. 

Allround monteur

In deze zeer uitdagende functie ben jij de rots in de branding en zorg jij ervoor dat het wagenpark van Circulus efficiënt en zonder problemen optimaal kan functioneren. Naast het uitvoeren van inspecties en controles ontwikkel jij jezelf door middel van cursussen en trainingen. Wil jij graag mee in de ontwikkeling naar een duurzaam wagenpark en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging?

Vrachtwagenchauffeur (vuilniswagen, i.c.m. interne opleiding)

Heb jij een C-rijbewijs en wil jij wel een vaste baan als chauffeur op een vuilniswagen (achterlader of zijlader) Dan hebben wij een mooie baan voor jou!
Voor Circulus in Apeldoorn zijn wij op zoek naar chauffeurs, die gaan werken op een achterlader of zijlader. Dagelijks zorg je ervoor dat alle containers op de dagelijkse routes geledigd worden. Je hebt vaste tijden! Maar als er aan het eind van de dag nog een aantal routes gereden moeten worden dan ronden jij en je collega’s vanzelfsprekend samen de klus af. Je werkgebied is Apeldoorn, Deventer of Zutphen.

Vuilnisman/ vuilnisvrouw (belader)

Zoek jij een baan met zekerheid of juist een bijbaan? Ben je graag fysiek bezig en hou je van werken in de buitenlucht? Dan is deze baan echt iets voor jou!
FID Uitzendbureau is gespecialiseerd in de afvalverwerking en recycling en voor Circulus in Apeldoorn op zoek naar vuilnismannen / vuilnisvrouwen met gouden handen in de regio Apeldoorn, Deventer, Zutphen en omliggende gemeenten. Als vuilnisman of vuilnisvrouw ben je verzekerd van een baan voor langere tijd, fulltime of parttime (in overleg is beide mogelijk).

Belader/Chauffeur Zutphen

Als belader/chauffeur heb je een breed takenpakket en ben jij verantwoordelijk voor het inzamelen van afvalstoffen van huishoudens en bedrijven. Je bent lekker buiten aan de slag en je wordt als held onthaald door de buurt! Als chauffeur/belader is het beladen de voornaamste taak en in mindere mate het besturen van een inzamelvoertuig. Tot je taken behoren onder andere ook het controleren van de juiste aanbiedingen en het opruimen van eventuele vervuiling bij de werkzaamheden.

Belader/Chauffeur Deventer

Als belader/chauffeur heb je een breed takenpakket en ben jij verantwoordelijk voor het inzamelen van afvalstoffen van huishoudens en bedrijven. Je bent lekker buiten aan de slag en je wordt als held onthaald door de buurt! Als chauffeur/belader is het beladen de voornaamste taak en in mindere mate het besturen van een inzamelvoertuig. Tot je taken behoren onder andere ook het controleren van de juiste aanbiedingen en het opruimen van eventuele vervuiling bij de werkzaamheden.

 

Kies voor elkaar!

We 'ontzorgen' onze inwoners en gemeenten met een breed takenpakket op het vlak van duurzaam en circulair grondstoffen-, afval- en buitenruimtebeheer. 

Je leest op onze wagens: Kies voor elkaar. We kiezen voor een duurzame toekomst, waarin we samenwerken en naar elkaar omkijken. We doen dat met enthousiasme en met kennis van zaken.

Meer informatie vind je op  WWerken bij Circulus. Achtergrondinformatie vind je in ons jaarverslag. In Waarde Magazine  vind je onze laatste nieuwtjes. Ook op Youtube Circulus  krijg je een indruk van ons werk. 

 

Was deze informatie nuttig?

Heeft u tips om het beter te maken?

Bedankt voor uw feedback.