Werken bij Circulus
 

... is werken in een dynamische organisatie met hart voor mens en milieu.

Wil je werk maken van de toekomst, je vakkennis óf juist nieuwe kansen ontdekken? Dat komt goed uit! Met enthousiaste collega’s werken wij iedere dag aan de toekomst, aan nieuwe kansen en een duurzame leefomgeving.
We maken graag kennis! 

Open solliciteren of kansen verkennen

  • Zit 'jouw baan' er niet tussen? Een open sollicitatie is altijd welkom. Dat kan met een e-mail. Misschien zit je straks toch aan tafel voor een goed gesprek en een kop koffie! 
  • Kunnen we iets anders voor elkaar betekenen? Denk aan een stage of een werkervaringsplek op een van de afdelingen. Stuur ons een e-mail met je vraag. We verkennen graag de mogelijkheden. 

Vacatures

Ben jij een teamspeler met een passie voor groen? Vind jij het leuk om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te begeleiden en tegelijkertijd de buitenruimte te beheren? Solliciteer dan hieronder. 

Werkbegeleider buitenruimte

Ben jij klaar om de Circulus gemeenten schoon te houden? Circulus zoekt enthousiaste en verantwoordelijke medewerkers voor de (machinale) veegdienst. Solliciteer nu hieronder. 

Medewerkers veegdienst

Als Kolkenzuiger Chauffeur ben je verantwoordelijk voor het reinigen en legen van rioolputten, straat- en trottoirkolken, zowel bij publieke als private ondernemingen. Is dit iets voor jou? Lees dan verder en reageer!

 Kolkenzuiger chauffeur

Word jij enthousiast van operationeel leidinggeven in het groen? Wil jij als wijkverantwoordelijke voor jouw eigen wijk meewerken met een groep vak- en doelgroep medewerkers? Dan zoeken wij jou!

 Meewerkend voorman groen 

Volg je op dit moment een opleiding richting HR en ben je op zoek naar een leuke meewerk stageplaats? Circulus heeft plaats voor een enthousiaste stagiair!

Stagiair P&O 

Ons team containerbeheer in Apeldoorn zoekt een chauffeur/belader kraanwagen. Een mooie functie voor 40 uur in een enthousiast team. Ben je een gedreven chauffeur, flexibel en werk je graag in een team? Bekijk de vacature! 

Chauffeur kraanwagen 

Werk je graag aan het verduurzamen van voertuigen? Ga je voor kwaliteit en besteed je graag tijd en aandacht aan vakkundige oplossingen? Bij ons krijg je de ruimte! Kom ons werkplaats-team in Apeldoorn versterken als allround monteur.

 Allround monteur 

Heb je een klik met techniek? Wil je werken en leren? Én opgeleid worden tot monteur? In onze moderne werkplaats is plek voor een leerling-monteur! Werken en leren in een leuk team!

 Leerling-monteur 

Je staat met twee voeten in de openbare ruimte! Met teamcollega’s zorg je voor (periodiek) onderhoud aan bruggen, rioleringen, duikers en wegmeubilair en je verhelpt kleine storingen. Je bent een praktische denker en werkt graag 'hands on'.

Medewerker civieltechniek 

Operationeel leidinggeven in het groen: past dat bij jou? Wil je als voorman samen met je team de handen uit de mouwen steken? Je bent verantwoordelijk voor een eigen wijk in de gemeente Lochem en werkt met een team van vak- en doelgroepmedewerkers.

Meewerkend voorman groen 

Voor onze P&O-afdeling zijn we op zoek naar een Salarisadministrateur. Een leuke job binnen een fijn team. 

 Salarisadministrateur 

Wil jij aan de bak in een dikke bak? En één die ook nog eens elektrisch is? Heb jij - net als wij - hart voor mens en milieu? Dan is dit je kans, want Circulus zoekt chauffeurs! 

 Chauffeurs 


Uitzendbureaus

Circulus werkt met drie uitzendorganisaties: Globen, FID en IU Groep. Ook zij zetten vacatures voor ons uit.

Globen is het uitzendbureau in de groen- en infrasector. 
Kijk hier voor vacatures via Globen.

FID uitzendbureaus heeft jarenlange ervaring met (tijdelijke) banen in het groen, de recycling en inzameling.
Kijk hier voor onze vacatures via FID.

IU Groep is actief in tijdelijk werk in onze regio en in detachering. 
Kijk hier voor vacatures via de IU Groep. 

 

Kies voor elkaar!

Je leest op onze wagens: Kies voor elkaar. We kiezen voor een duurzame toekomst, waarin we samenwerken en naar elkaar omkijken. We doen dat met enthousiasme en met kennis van zaken.

We 'ontzorgen' onze inwoners en gemeenten met een breed takenpakket: grondstoffenbeheer, onderhoud en beheer van de buitenruimte én creëren sociale werkgelegenheid.

Meer info lees je op  MMMeer over Werken bij Circulus.  WAchtergrondinformatie vind je in ons jaarlijkse publieksverslag en op ons YouTube kanaal. 

Was deze informatie nuttig?

Heeft u tips om het beter te maken?

Bedankt voor uw feedback.