11 maart 2022 Wethouder zet afvalhelden in het zonnetje

Wethouder zet afvalhelden in het zonnetje

Het is de Week van de Afvalhelden. Wethouder Eva Boswinkel bracht daarom op donderdag 10 maart een bezoek aan het Recycleplein Zutphen en verraste de medewerkers van Circulus met complimenten en wat lekkers. Marc Pool, portier van het Recycleplein, nam deze met plezier namens alle collega’s in ontvangst.

De wethouder sprak haar waardering uit voor alle chauffeurs, beladers, medewerkers van het Recycleplein en andere collega’s die de inzameling en recycling mogelijk maken. Wethouder Boswinkel: “Een compliment voor jullie inzet. Jullie zijn onmisbaar en maken het verschil voor het milieu en onze toekomst!”

Kennis en professionaliteit

In de Week van de Afvalhelden worden van 7 tot en met 13 maart de medewerkers in het zonnetje gezet die zorgen dat het afval wordt opgehaald en omgezet in nieuwe grondstoffen. Het gaat om werk dat nodig is om de samenleving draaiende te houden. Nuttig werk, waarvoor kennis en professionaliteit nodig zijn. Reden genoeg om de medewerkers waardering te geven, iedere dag en speciaal tijdens de Week van de Afvalhelden.

Nieuws uit jouw gemeente
Overig nieuws