Vacature Werkbegeleider Textielwerkplaats

Ben jij een enthousiaste werkbegeleider? Werk je graag samen met mensen met een extra ondersteuningsbehoefte? Word jij blij van het werken met gerecyclede materialen zoals textiel? Én kun je op een methodische manier werken met deelnemers die extra ondersteuning nodig hebben? Dan ben jij misschien de bevlogen werkbegeleider die we zoeken!

Als werkbegeleider ben je de spin in het web bij het bedenken, uitwerken en afzetten van producten die worden gemaakt van gerecyclede materialen. Je werkt daarbij binnen onze textielwerkplaats samen met deelnemers met een ondersteuningsbehoefte. De textielwerkplaats is nu gevestigd aan de Dorrestraat in Deventer, maar verhuist binnenkort naar een andere locatie in Deventer. De werkplaats maakt een ontwikkeling door naar verdere professionalisering.

Wat ga je doen? 

Als werkbegeleider is je hoofdtaak het begeleiden, instrueren en activeren van deelnemers. Samen maak je van gerecycled textiel mooie producten zoals hand- of toilettassen. Je bent verantwoordelijk voor het verwerven van opdrachten en het operationele proces waarbinnen de producten worden gemaakt. Dit doe je natuurlijk niet alleen. Samen met de coach zorg je voor een veilig leer- en werkklimaat waarin deelnemers ook onder meer werknemers- en sociale vaardigheden ontwikkelen. Daarnaast draag je zorg voor de naleving van verschillende vormen van wetgeving en voer je administratieve werkzaamheden uit.

Wie ben jij?

Je bent een gemotiveerde werkbegeleider die methodische kan samenwerken met deelnemers van verschillende niveaus. Je hebt aantoonbare kennis of ervaring met het maken van textielproducten. Je beschikt over een gezonde dosis creativiteit. Je kunt deze omzetten in het realiseren van producten die horen bij de klant- en leveringsvragen. Je kunt leiding geven, zelfstandig werken en omgaan met verantwoordelijkheid. Je communiceert makkelijk op elk niveau en weet zaken bespreekbaar te maken. Je bent stressbestendig, flexibel, kwaliteits- en klantgericht met een gezonde dosis humor.

Wat breng je mee?

 • Minimaal mbo-werk- en denkniveau;
 • Ongeveer 2 jaar ervaring in een soortelijke functie;
 • Ervaring met naaien, stikken en lijmen van textiel en andere stoffen materialen;
 • Een methodische werkwijze waarmee je deelnemers werknemersvaardigheden kunt aanleren.

Wat bieden wij?

 • Een uitdagende, afwisselende baan in een ambitieuze organisatie met een hart voor mens en milieu;
 • Een functie voor 24-32 uur per week;
 • Een bruto maandsalaris van maximaal €3.304,- o.b.v. een 40-urige werkweek;
 • Minimaal 27,5 vakantiedagen;
 • Een persoonlijke Arbeidsvoorwaarden Budget (PAB) van 13,44%;
 • Ruime mogelijkheid voor eigen inbreng en persoonlijke ontwikkeling;
 • Goede arbeidsvoorwaarden conform de cao Grondstoffen, Energie en Omgeving.

Interesse gewekt?

Je sollicitatie is van harte welkom? Reageer vóór 29 maart 2023 per e-mail op deze vacature. Stuur je motivatiebrief en cv naar solliciteren@circulus.nl en vermeld 'Werkbegeleider Textielwerkplaats'.

Wil je eerst meer weten of heb je vragen? Neem dan contact op met Ronald van Hattem, Teamleider, tel: 06-34197077 of stuur Ronald een e-mail.

Meer weten over werken bij Circulus? Kijk op onze pagina  CicCirculus.nl/werkenbij 

 

Deze vacature wordt zowel intern als extern gepubliceerd.

Kies voor elkaar!

We 'ontzorgen' onze inwoners en gemeenten met een breed takenpakket op het vlak van duurzaam en circulair grondstoffen-, afval- en buitenruimtebeheer. 

Je leest op onze wagens: Kies voor elkaar. We kiezen voor een duurzame toekomst, waarin we samenwerken en naar elkaar omkijken. We doen dat met enthousiasme en met kennis van zaken.

Meer info vind je in ons jaarverslag. In Waarde Magazine vind je onze laatste nieuwtjes. Ook op Youtube Circulus krijg je een indruk van ons werk. 

 Ga naar ons jaarverslag

 Ga naar Waarde Magazine 

 Ga naar YouTube Circulus

 

Was deze informatie nuttig?

Heeft u tips om het beter te maken?

Bedankt voor uw feedback.