Werkbegeleider

Ben jij een kei in het motiveren van mensen? Heb je een warm hart voor mensen met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt? Ben je zelfstandig. resultaatgericht, flexibel en stressbestendig? Beschik je over een gezonde dosis humor? En heb je affiniteit met houtbewerking? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe werkbegeleider!

Circulus is op zoek naar een werkbegeleider voor de TechniekFabriek in Deventer. Het betreft een tijdelijke functie voor 24-32 uur, ter vervanging van ziekte. Verlenging of uitbreiding van het contract behoort mogelijk tot de mogelijkheden gezien een verwachte groei.

Bij de TechniekFabriek werken medewerkers in het kader van sociale werkgelegenheid of -activering. De TechiekFabriek bestaat uit twee werkplaatsen. Voor de werkplaats houtbewerking zoeken we een werkbegeleider. Als werkbegeleider begeleidt, instrueer en activeer je medewerkers en deelnemers in de houtwerkplaats bij het uitvoeren en het aanleren van één of meerdere werkactiviteiten en -vaardigheden. Jouw doel is de werknemers en deelnemers te activeren en begeleiden en voorkomen dat ze terugvallen in oude patronen. Werknemers en deelnemers hebben verschillende achtergronden en werken vanuit verschillende soorten trajecten. Bijvoorbeeld Wmo, Wlz of activeringstrajecten via Konnected. Het werk dat wordt aangeboden is zinvol en divers. Er wordt veel gebruik gemaakt van verschillende materialen waarbij up- en recyclen een belangrijk aspect is. Ervaring met de ontwikkeling - en het in de markt zetten - van producten is een pré.

Dit ga je doen:

De hoofdtaak is het begeleiden, instrueren en activeren van medewerkers en deelnemers in de houtwerkplaats. Als werkbegeleider ben je op operationeel niveau verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de houtwerkplaats. Daarnaast ondersteun je de medewerkers en deelnemers met praktische en sociale vaardigheden in samenspraak met een activeringscoach. Er is een nauwe samenwerking met andere werkplaatsen van Circulus (o.a. textiel en fietsen) en werkbegeleiders en je bent mede verantwoordelijk voor het gezamenlijk resultaat van het team. Op de werkplaats draag je zorg voor de naleving van verschillende wetgevingen, zoals o.a. arbowetgeving en de milieuwetgeving. Je hebt diverse administratieve werkzaamheden, signaleert knelpunten en doet zo nodig verbetervoorstellen aan het team. Circulus bouwt aan de realisatie van circulaire ambachtscentra en de houtwerkplaats gaat hier ook onderdeel van uitmaken.

Wij vragen:

Een teamspeler met affiniteit in de houtbewerking die kan luisteren, motiveren en sturing kan geven aan een team. Je bent zelfstandig, resultaatgericht, initiatiefrijk en hebt ervaring met de doelgroep. Je communiceert makkelijk op elk niveau en kunt zaken bespreekbaar maken. Je bent stressbestendig, flexibel, kwaliteits- en klantgericht met een gezonde dosis humor. Je beschikt ten minste over een afgeronde MBO-opleiding en een aantal jaren ervaring in een soortgelijke functie. Bij voorkeur ben je in het bezit van rijbewijs B.

Wij bieden:

  • Een uitdagende, afwisselende baan in een ambitieuze organisatie die hart heeft voor mens en milieu.
  • Een functie voor 24-32 uur per week.
  • Een bruto maandsalaris tussen € 2.508 en € 3.288 afhankelijk van je opleiding en ervaring.
  • Persoonlijk Arbeidsvoorwaarden Budget (PAB) van 13,19%.
  • 27,5 vakantiedagen.
  • Veel ruimte om je te ontwikkelen, o.a. met training en opleiding.
  • Uitgebreide pensioenregeling bij het ABP.
  • Tegemoetkoming in een collectieve ziektekostenverzekering.
  • Sportvergoeding van 25% per maand.
  • Een actieve personeelsvereniging met leuke (familie)uitjes en activiteiten.

Ben jij degene die wij zoeken?

Wil je meer informatie of heb je nog vragen? Neem dan contact op met Karen de Grood, Teamleider, tel: 06 82 06 518 1, e-mail: karen.de.grood@circulus.nl

Wil je solliciteren? Stuur je CV en een korte motivatie naar: solliciteren@circulus.nl onder vermelding van Werkbegeleider Houtwerkplaats. Wie weet zit je dan binnenkort bij ons voor een kop koffie en een gesprek!

Solliciteren kan tot en met 8 september 2022

 

Kies voor elkaar!

We 'ontzorgen' onze inwoners en gemeenten met een breed takenpakket op het vlak van duurzaam en circulair grondstoffen-, afval- en buitenruimtebeheer.

Je leest op onze wagens: Kies voor elkaar. We kiezen voor een duurzame toekomst, waarin we samenwerken en naar elkaar omkijken. We doen dat met enthousiasme en met kennis van zaken.

Meer informatie vind je in ons jaarverslag. In Waarde Magazine vind je onze laatste nieuwtjes. Ook op Youtube Circulus krijg je een indruk van ons werk.

Was deze informatie nuttig?

Heeft u tips om het beter te maken?

Bedankt voor uw feedback.