Vacature Werkbegeleider assemblagehal

Circulus is op zoek naar een Werkbegeleider. Krijg jij energie van werken met mensen met een extra ondersteuningsbehoefte? Pak je het werk graag methodisch aan en breng je dit ook met plezier over op anderen? Dan maken we graag kennis. Wie weet ben jij de Werkbegeleider voor onze nieuwe assemblagehal in Apeldoorn.

Wat ga je doen?

In onze werkplaatsen bieden wij medewerkers een prettige werk- en leeromgeving. Deze medewerkers hebben verschillende achtergronden en volgen verschillende trajecten. Bijvoorbeeld trajecten vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) of activeringstrajecten.

Als Werkbegeleider instrueer je de medewerkers en begeleid je hen bij het aanleren en uitvoeren van werkzaamheden en vaardigheden. Dat doe je in een nieuwe werkplaats, de assemblagehal. In deze hal ‘assembleert’ Circulus ondergrondse containers. Denk bij assembleren aan werkzaamheden zoals het samenstellen en in elkaar zetten van de containers en demontage.

Wie ben jij?

Een gedreven werkbegeleider met grote technische affiniteit. Je vindt het leuk om technisch werk te combineren met de begeleiding van medewerkers met een extra ondersteuningsbehoefte. Je weet hoe je overzicht houdt en mensen motiveert. Je bent zelfstandig, resultaatgericht, initiatiefrijk en hebt ervaring met de doelgroep. Je communiceert gemakkelijk op alle niveaus en kunt zaken bespreekbaar maken. Stressbestendigheid, kwaliteitsgericht en een gezonde dosis humor zijn belangrijk. Je beschikt minimaal over een afgeronde mbo-opleiding, ervaring in een soortgelijke functie is een pré. Bij voorkeur ben je in het bezit van rijbewijs B.

Wat breng je mee?

 • Minimaal mbo-werk- en denkniveau.
 • Ervaring in de begeleiding van medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt.
 • Ervaring met werken in een circulaire organisatie is een pré.
 • Een methodische aanpak waarmee je mensen werknemersvaardigheden aanleert.

Wat bieden wij?

 • Een uitdagende, afwisselende baan in een ambitieuze organisatie met hart voor mens en milieu.
 • Een functie voor 40 uur per week.
 • Een bruto maandsalaris van maximaal €3.549,- o.b.v. een 40-urige werkweek.
 • Minimaal 27,5 vakantiedagen.
 • Een persoonlijke Arbeidsvoorwaarden Budget (PAB) van 13,44%.
 • Ruime mogelijkheid voor eigen inbreng en persoonlijke ontwikkeling.
 • Goede arbeidsvoorwaarden, waarbij de cao Grondstoffen, Energie en Omgeving van toepassing is.

Is dit jouw functie? 

Wil je solliciteren? Reageer dan vóór 4 oktober 2023 per e-mail op deze vacature. Stuur je motivatiebrief en cv naar solliciteren@circulus.nl onder vermelding van ‘Werkbegeleider assemblagehal’.

Eerst meer informatie of heb je nog vragen? Neem dan via e-mail of telefonisch contact op met Frank van den Berg (Teamleider), tel: 06-55220108

Meer weten over werken bij Circulus? Kijk op onze pagina  CicCirculus.nl/werkenbij 

Kies voor elkaar!

We 'ontzorgen' onze inwoners en gemeenten met een breed takenpakket op het vlak van duurzaam en circulair grondstoffen-, afval- en buitenruimtebeheer.

Je leest op onze wagens: Kies voor elkaar. We kiezen voor een duurzame toekomst, waarin we samenwerken en naar elkaar omkijken. We doen dat met enthousiasme en met kennis van zaken.

Meer informatie vind je in ons jaarverslag. In  Waarde Magazine vind je onze laatste nieuwtjes. Ook op Youtube Circulus krijg je een indruk van ons werk.

Was deze informatie nuttig?

Heeft u tips om het beter te maken?

Bedankt voor uw feedback.