Technisch Medewerker Containerbeheer

Circulus-Berkel richt zich als dienstverlenende organisatie op het verduurzamen van de leefomgeving van de bewoners van negen gemeenten in Oost-Nederland. Het bedrijf verzorgt het beheer van afval en grondstoffen én het beheer van de openbare ruimte in de betreffende gemeenten, met een stevige rol in de sociale arbeidsactivering. Het aaneengesloten regionale verzorgingsgebied telt circa 496.000 inwoners (195.000 huisaansluitingen). 

Circulus-Berkel is toonaangevend op haar vakgebied. Vanuit een breed en duurzaam perspectief worden strategische keuzes gemaakt om de leefomgeving te verduurzamen, in nauwe afstemming met de deelnemende en opdrachtgevende gemeenten. Het overkoepelende en gemeenschappelijke doel is een duurzame, leefbare regio. Een uitdagende, relevante opdracht waarbij als organisatie en kennispartner goed wordt geluisterd naar de gemeentelijke bestuurders, tevens aandeelhouders, gemeenteraden en natuurlijk naar inwoners.

Bij Circulus-Berkel werken – verspreid over zeven locaties – meer dan 650 medewerkers, waarvan de helft in vaste dienst; de andere helft bestaat uit medewerkers die in het kader van sociale werkgelegenheid bij Circulus-Berkel werkzaam zijn.

Circulus-Berkel is op zoek naar een Technisch Medewerker Containerbeheer in Apeldoorn. Is dat iets voor jou? Lees dan vooral even verder!

Dit ga je doen

Als technisch medewerker containerbeheer verricht je onderhoud aan o.a. diverse inzamelsystemen en voer je technische reparaties uit. Je repareert elektrische en mechanische gebreken en verricht plaat- en constructiewerkzaamheden. Je plaatst afvalcontainers en monteert deze af. Daarnaast houd je toezicht op en controleer je het functioneren van de diverse aanwezige installaties, je zorgt voor onderhoud en het schoonhouden van de materialen. Je onderhoudt interne en externe contacten over technische vraagstukken. Periodieke controles t.a.v. inzamelsystemen en administratieve werkzaamheden behoren ook tot je functie.

Dit is je profiel

Je bent een teamspeler die kan samenwerken om een gezamenlijk resultaat neer kan zetten. Je bent kwaliteitsgericht, creatief en flexibel genoeg om tijdens de werkzaamheden aanpassingen te kunnen doen om het doel te bereiken.
Je signaleert, analyseert, werkt zorgvuldig, gedetailleerd en werkt effectief naar een concreet resultaat.
Je beschikt over ten minste een MBO-opleiding en hebt enige jaren ervaring in een soortgelijke functie. Je hebt kennis van elektrotechniek, automatiseringssystemen en bezit een lasdiploma. Je bent in het bezit van rijbewijs B, C en E en Code 95. Je hebt een TCVT-certificaat of bent bereid deze te halen.

Wij bieden:

  • Een uitdagende, afwisselende baan in een ambitieuze organisatie die hart heeft voor mens en milieu.
  • Een prettige werksfeer.
  • Een afwisselende functie voor 40 uur per week.
  • Een organisatie die vooruit wil en een bruisende werkomgeving. Bij Circulus-Berkel is veel ruimte voor eigen inbreng en natuurlijk tref je er ervaren, professionele, gedreven en hardwerkende collega’s.
  • Goede arbeidsvoorwaarden, waarbij de CAO Grondstoffen, Energie en Omgeving van toepassing is.

Interesse gewekt?

Wil je meer informatie of heb je nog vragen?
Neem dan contact op met Bert Elzerman, tel: 06 83 52 93 31,
e-mail: bert.elzerman@circulus-berkel.nl

Zie jij de ultieme match met deze baan? Stuur dan je CV en een korte motivatie naar solliciteren@circulus-berkel.nl, o.v.v. Technisch Medewerker Containerbeheer. Wie weet zit je dan binnenkort bij ons voor een kop koffie en een gesprek!

Solliciteren kan tot en met 10 januari 2022

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Kies voor elkaar!

Een afvalvrije maatschappij, een schone leefomgeving, een betrokken samenleving. Daarop is ons dienstenpakket ingericht. Zo ontzorgen we onze gemeenten op meer terreinen. Dat doen we niet alleen: samenwerking en schaalgrootte zijn onmisbaar voor succes. Vandaar onze boodschap: Kies voor elkaar.

Meer informatie vind je in onder meer ons jaarverslag.

Was deze informatie nuttig?

Heeft u tips om het beter te maken?

Bedankt voor uw feedback.