Vacature Stagiair HR

Ben jij een enthousiaste HRM-student en houd je van uitdaging? Vind je training en opleiding belangrijk en help je medewerkers hiermee graag een stap verder? Is ook vitaliteit een thema dat je aanspreekt? Dan past deze stage vast bij jou!

Als stagiair maak je deel uit van het HR-team binnen een afdeling die volop in ontwikkeling is. Het team bestaat uit drie adviseurs, een medewerker HR-administratie, een salarisadministrateur en een functioneel beheerder. Het team wordt geleid door de HR-manager.

Wat ga je doen?

Tijdens je stage maak je kennis met de volle breedte van het werkveld. De nadruk van je stage ligt op training en opleiding en op duurzame inzetbaarheid. Verder lever je een bijdrage aan werving en selectie en aan het beantwoorden van arbeidsrechtelijke vragen. Bij het uitvoeren van je werk word je begeleid door de HR-adviseurs. Bij hen kun je met al je vragen terecht.

Concrete taken 

 • Om de ontwikkeling van medewerkers te stimuleren ga je op zoek naar passende opleidingen en cursussen voor het onderdeel training en opleiding. Je hebt hiervoor veel contact met verschillende leidinggevenden, het Bureau Logistiek, medewerkers en opleiders.
 • Duurzame inzetbaarheid en vitaliteit worden steeds belangrijkere thema’s. Het is het aandachtsgebied van een van onze adviseurs. Je maakt samen met deze adviseur deel uit van een vitaliteitswerkgroep. Daarin komen ideeën tot stand die deze thema’s binnen Circulus handen en voeten geven.
 • Onder begeleiding van een HR-adviseur werk je mee aan de behandeling van juridische HR-vraagstukken. Je beantwoordt bijvoorbeeld vragen van managers, leidinggevenden en medewerkers.
 • Je draait mee in het proces van ‘werving en selectie’. Denk aan het opstellen en uitzetten van vacatures, selecteren van sollicitanten en het geven van advies aan leidinggevenden en managers.
 • Verder werk je mee op de afdeling. Je woont gesprekken bij, handelt administratieve taken af en levert een bijdrage aan het opzetten en presenteren van projecten. En natuurlijk zijn er alledaagse ad hoc-vraagstukken die vragen om actief handelen.

Wie ben jij?

Je bent een zelfstandige en enthousiaste HRM-student met een groot empathisch vermogen. Je ben goed in staat om op verschillende niveaus te communiceren, zelf op collega’s af te stappen of daarin te leren. Verder ben je een teamspeler die ook zelfstandig aan het werk kan.

Affiniteit met opleiding en training is belangrijk en natuurlijk de drive anderen hiermee te helpen. Een uitdaging ga je niet uit de weg. Zo vind je het interessant om mee te mogen denken met het management en adviezen en ideeën voor te dragen.

Wat breng je mee?

 • Je volgt de opleiding Human Resource Management op hbo-niveau in het derde of vierde leerjaar.
 • Een frisse blik en een gezonde dosis humor.

Wat bieden wij?

 • Een uitdagende, afwisselende stage in een organisatie met hart voor mens en milieu.
 • Een stageplek op een afdeling volop in ontwikkeling.
 • Een startdatum in overleg met een voorkeur voor 2023.
 • Een stageplek voor 32-40 uur per week.
 • Uitzicht op een afstudeerplek.
 • Een bruto stagevergoeding van € 400,- o.b.v. een 40-urige werkweek.

Solliciteren of meer informatie?

Wil je solliciteren? Reageer dan vóór 22 mei 2023 per e-mail op deze vacature en stuur je motivatiebrief en je cv naar solliciteren@circulus.nl, onder vermelding van ‘Stage HR-afdeling'.

Wil je meer informatie of heb je nog vragen? Neem dan contact op met Jana Kruk, Stagiair HR. Tel: 06-37464307, e-mail: Jana.Kruk@circulus.nl

Kies voor elkaar!

We 'ontzorgen' onze inwoners en gemeenten met een breed takenpakket op het vlak van duurzaam en circulair grondstoffen-, afval- en buitenruimtebeheer.

Je leest op onze wagens: Kies voor elkaar. We kiezen voor een duurzame toekomst, waarin we samenwerken en naar elkaar omkijken. We doen dat met enthousiasme en met kennis van zaken.

Meer informatie vind je in ons jaarverslag. In Waarde Magazine vind je onze laatste nieuwtjes. Ook op Youtube Circulus krijg je een indruk van ons werk.

Was deze informatie nuttig?

Heeft u tips om het beter te maken?

Bedankt voor uw feedback.