P&O-adviseur

 Samen met team P&O werken voor 800 mensen met een arbeidsrelatie bij Circulus. Naast mensen staan, benaderbaar zijn. Maar ook op tactisch en strategisch niveau meedenken over personeelsbeleid. Dat is het werk van een P&O-adviseur binnen Circulus.

P&O-adviseur bij Circulus: een baan voor jou? 

Je bent een generalist met een hands-on mentaliteit. Operationele werkzaamheden horen erbij. Zo maak je op zowel tactisch als strategisch niveau het verschil. 

Jouw plek in de organisatie 

De standplaats is Apeldoorn, maar je reist ook naar andere locaties zoals Deventer en Lochem. Want je wilt zichtbaar en benaderbaar zijn voor de collega's. Je bent het P&O-gezicht voor een aantal afdelingen en hebt je eigen aandachtsgebied zoals de thema's Medewerkersonderzoek en Functie- en waarderingssystematiek. Ook weet je goed wat er organisatiebreed speelt. Je begrijpt dus precies waar je als P&O-er bij aan moet haken. 

De volledige vacature en reactiemogelijkheden lees je hier.

 

Kies voor elkaar!

We 'ontzorgen' onze inwoners en gemeenten met een breed takenpakket op het vlak van duurzaam en circulair grondstoffen-, afval- en buitenruimtebeheer. 

Je leest op onze wagens: Kies voor elkaar. We kiezen voor een duurzame toekomst, waarin we samenwerken en naar elkaar omkijken. We doen dat met enthousiasme en met kennis van zaken.

Meer info vind je in ons jaarverslag. In Waarde Magazine vind je onze laatste nieuwtjes. Ook op Youtube Circulus krijg je een indruk van ons werk. 

 Ga naar ons jaarverslag

 Ga naar Waarde Magazine 

 Ga naar YouTube Circulus

 

Was deze informatie nuttig?

Heeft u tips om het beter te maken?

Bedankt voor uw feedback.