Vacature Operationeel Planner

Houd jij het hoofd koel als je een complexe puzzel moet leggen onder tijdsdruk? Word je blij als je ad hoc een planning moet aanpassen omdat er anders gaten vallen in de dienstverlening? Weet je de menselijke maat vast te houden in alle hectiek? Wil jij met ons Bureau Logistiek de komende jaren flinke stappen zetten in de ontwikkeling van de afdeling?
Kortom: houd je van een fikse uitdaging? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe operationeel planner!
Lees snel de vacature en reageer!

Als planner ben je een belangrijke spin in het web bij Circulus en vervul je een essentiële functie in de organisatie van onze uitvoering. Elke dag leg jij de buitengewoon complexe puzzel om de planning rond te krijgen. Daarbij houd je rekening met mensen, middelen, materialen, arbeidstijden, gemeenteafspraken, verlofregelingen, verzuim en andere factoren.
Bureau Logistiek gaat de komende jaren flinke stappen zetten; en daar ga jij een geweldige bijdrage aan leveren!

Dit ga je doen

Je maakt de dagelijkse planning van de medewerkers in de uitvoering en hebt daarbij veel contact met onze uitzendbureaus. Die planning maak je op basis van de capaciteitsplanning, want bij Circulus hangt alles nauw samen met andere activiteiten en planningen. Daarom heb je dagelijks contact met medewerkers, uitzendkrachten, teamleiders en uitzendbureaus over operationele zaken en voorziet iedereen proactief op de juiste tijd van de juiste informatie.
Je werkt in projecten, neemt initiatief, signaleert innovatie- en verbeterkansen en onderneemt daarin actie.
Je bent onderdeel van Bureau Logistiek en werkt vooral in Apeldoorn. Daarbij werk je nauw samen met de capaciteitsplanner en de tactisch planner.

Wie ben jij?

Je houdt het hoofd koel als je de complexe Circulus-puzzel moet leggen onder tijdsdruk. Want er zijn dagen, weken zelfs waarin er veel op jou afkomt. Dan moet je -  samen met je collega’s - het ogenschijnlijk onmogelijke verrichten: het dicht krijgen van de planning. Het is heel belangrijk dat je juist dan het overzicht behoudt en vooruit denkt. Uitdagingen ga je niet uit de weg en je maakt met veel plezier deel uit van ‘Team BULO’.

Dit is je profiel

Operationele vraagstukken los je daadkrachtig en professioneel op, waarbij je de menselijke kant niet uit het oog verliest.
Je bent resultaat- en klantgericht, gedreven en nauwkeurig. Je beschikt over MBO+ of HBO werk- en denkniveau en hebt minimaal twee jaar ervaring in een soortgelijke functie. Communicatief kun je goed uit de voeten, zowel in het Nederlands als het Engels. Bovendien ben je in staat om anderen aan te spreken en te activeren.

Wij bieden:

  • Een uitdagende, afwisselende baan in een ambitieuze organisatie die hart heeft voor mens en milieu.
  • Veel ruimte om je te ontwikkelen, o.a. met training en opleiding.
  • Een functie voor 40 uur per week.
  • Een bruto maandsalaris tussen € 2.618 en € 3.947 afhankelijk van je opleiding en ervaring.
  • Persoonlijk Arbeidsvoorwaarden Budget (PAB) van 13,19%.
  • 27,5 vakantiedagen.
  • Uitgebreide pensioenregeling bij het ABP.
  • Tegemoetkoming in een collectieve ziektekostenverzekering.
  • Sportvergoeding van 25% per maand.
  • Een actieve personeelsvereniging met leuke (familie)uitjes en activiteiten.

Ben jij degene die wij zoeken?

Wil je meer informatie of heb je nog vragen? Neem dan contact op met Yori Baroncini (Hoofd Bureau Logistiek), tel: 06 14 78 41 47, email: yori.baroncini@circulus.nl

Will je solliciteren? Stuur dan je CV en een korte motivatie naar solliciteren@circulus.nl o.v.v. Planner. Wie weet zit je dan binnenkort bij ons voor een kop koffie en een gesprek!

Circulus is een ambitieuze organisatie die hart heeft voor mens en milieu. Werken bij Circulus betekent werken in een bruisende werkomgeving. Er is veel ruimte voor eigen inbreng en je treft er ervaren, professionele, gedreven en hardwerkende collega’s. Circulus biedt goede arbeidsvoorwaarden met de cao Grondstoffen, Energie en Omgeving (GEO), onderdeel services, als basis. 

Circulus richt zich als dienstverlenende organisatie op het verduurzamen van de leefomgeving van de bewoners van negen gemeenten in Oost-Nederland. Het bedrijf verzorgt het beheer van afval en grondstoffen én het beheer van de openbare ruimte in de betreffende gemeenten, met een stevige rol in de sociale arbeidsactivering. Het aaneengesloten regionale verzorgingsgebied telt circa 496.000 inwoners (195.000 huisaansluitingen). 

Circulus is toonaangevend op haar vakgebied. Vanuit een breed en duurzaam perspectief worden strategische keuzes gemaakt om de leefomgeving te verduurzamen, in nauwe afstemming met de deelnemende en opdrachtgevende gemeenten. Het overkoepelende en gemeenschappelijke doel is een duurzame, leefbare regio. Een uitdagende, relevante opdracht waarbij als organisatie en kennispartner goed wordt geluisterd naar de gemeentelijke bestuurders, tevens aandeelhouders, gemeenteraden en natuurlijk naar inwoners.

Bij Circulus werken – verspreid over zeven locaties – meer dan 650 medewerkers. Ongeveer de helft daarvan is in vaste dienst, een deel werkt via een van onze uitzendpartners, en er is een groep collega’s die in het kader van sociale werkgelegenheid bij Circulus aan het werk betrokken zijn.

 

Kies voor elkaar!

We 'ontzorgen' onze inwoners en gemeenten met een breed takenpakket op het vlak van duurzaam en circulair grondstoffen-, afval- en buitenruimtebeheer.

Je leest op onze wagens: Kies voor elkaar. We kiezen voor een duurzame toekomst, waarin we samenwerken en naar elkaar omkijken. We doen dat met enthousiasme en met kennis van zaken.

Meer informatie vind je in ons  jaarverslag . In  Waarde Magazine  vind je onze laatste nieuwtjes. Ook op  Youtube CirculusYoutube Circulus  krijg je een indruk van ons werk.

 

Was deze informatie nuttig?

Heeft u tips om het beter te maken?

Bedankt voor uw feedback.