Vacature allround monteur of leerling-monteur

Werk je graag mee aan het verduurzamen van voertuigen? Heb je affiniteit met elektrotechniek? Wij zijn – voor ons duurzame wagenpark – op zoek naar een allround monteur en/of een leerling-monteur.

Circulus verduurzaamt het wagenpark in een hoog tempo. In 2030 is 80 tot 90% van onze ongeveer 200 voertuigen zero-emissie. Die voertuigen zijn heel divers: van scooters tot vrachtwagens en van pallettrucks tot straatveegmachines.

Onze moderne werkplaats

Op onze locatie Apeldoorn hebben we een moderne werkplaats en een magazijn. Daar werken nu tien monteurs, twee receptionisten en een magazijnmedewerker onder leiding van de teamleider werkplaats. In deze werkplaats beheren, repareren en onderhouden de collega's het eigen wagenpark. Ook onderhouden ze materieel van enkele externe partijen.

Wat ga je doen als allround monteur? 

Je voert inspecties uit van materieel en je onderhoudt en repareert verschillende voertuigen en de opbouw. Ook zorg je voor diagnoses en reparaties op hydraulisch, pneumatisch en elektrisch gebied. Soms zijn er periodieke keuringen (APK's) naast tal van bijkomende werkzaamheden.
Kom je als leerling bij ons in dienst?
Dan word je eerst in al deze werkzaamheden opgeleid. Je volgt een tweejarige BBL-opleiding waarbij je vier dagen per week bij ons werkt en één dag in de week naar school gaat.

Wie ben jij?

Als monteur óf leerling-monteur heb je affiniteit met elektrotechniek. Dit vanwege de snelle elektrificatie van het wagenpark. Je kunt in teamverband werken en communiceert goed met collega's. Je hebt een bedrijfsmatige aanpak of bent (als leerling) bereid dit te leren. 

Wat breng je mee?

 • Ervaring als monteur of enthousiast om hier een BBL-opleiding voor te volgen.
 • Mbo-werk- en/of denkniveau.
 • Ervaring met besturings- en elektrotechniek of bereid hier opleidingen voor te volgen.
 • Bereidheid een opleiding te volgen tot eerste monteur bedrijfswagens.
 • Vak-enthousiasme en gemotiveerd 'bij te blijven' in technische ontwikkelingen door onder meer cursussen. 

Wat bieden wij? 

 • Werk in een fijn team. Jouw persoonlijke inbreng wordt gewaardeerd en je treft gedreven, ervaren en professionele collega’s. 
 • Een afwisselende baan in een organisatie met hart voor mens, milieu en de toekomst.
 • Veel ruimte om je te ontwikkelen door bijvoorbeeld training, opleiding en cursussen.
 • Persoonlijk Arbeidsvoorwaarden Budget (PAB) van 13,44%. en minimaal 27,5 vakantiedagen.
 • Uitgebreide pensioenregeling bij het ABP en een sportvergoeding van 25% per maand.
 • Een actieve personeelsvereniging met (familie)uitjes en activiteiten.

Voor een zelfstandig werkend monteur

 • Een functie voor 40 uur per week.
 • Een bruto maandsalaris tussen € 2.739,- en € 3.549,- afhankelijk van opleiding en ervaring.

Voor een leerling monteur

 • Een BBL-opleiding waarbij je vier dagen per week bij ons in de praktijk werkt bent en één dag per week naar school gaat.
 • Een bruto maandsalaris van € 2.626,- en € 3.279,-.

Ben jij de nieuwe collega die we zoeken?

Dan horen we graag van je. Misschien heb je eerst inhoudelijk vragen over de vacature. Neem dan contact op met Gert Nout (teamleider werkplaats), tel: 06 14923089, gert.nout@circulus.nl

Solliciteer!

Wil je solliciteren? Stuur je korte motivatie en cv naar solliciteren@circulus.nl, onder vermelding van 'allround monteur' of 'leerling-monteur'. Wie weet zit je dan binnenkort bij ons voor een kop koffie en een gesprek!

Meer weten over werken bij Circulus? Kijk op onze pagina  CicCirculus.nl/werkenbij 

Kies voor elkaar!

We 'ontzorgen' onze inwoners en gemeenten met een breed takenpakket op het vlak van duurzaam en circulair grondstoffen-, afval- en buitenruimtebeheer.

Je leest op onze wagens: Kies voor elkaar. We kiezen voor een duurzame toekomst, waarin we samenwerken en naar elkaar omkijken. We doen dat met enthousiasme en met kennis van zaken.

Meer info vind je in ons jaarverslag en in ons Waarde Magazine. Ook op Youtube Circulus krijg je een indruk van ons werk. 

Lees meer over werken bij Circulus 

Was deze informatie nuttig?

Heeft u tips om het beter te maken?

Bedankt voor uw feedback.