Gezocht

Monteur elektrische mobiliteit

Circulus zoekt voor haar werkplaats in Apeldoorn een elektromonteur met liefde voor auto’s óf een automonteur met interesse in elektrotechniek!

Onze werkplaats beheert, repareert en onderhoudt een indrukwekkende vloot van ongeveer 200 voertuigen. We verduurzamen ons wagenpark snel en we gaan de komende tijd met steeds meer elektrische voertuigen rijden. Daarom zoeken we een monteur die zich wil ontwikkelen tot de monteur van de toekomst! Natuurlijk ondersteunen we je daarbij met opleiding en training.

Lijkt jou dit een uitdaging en wil je er meer van weten? Kom dan langs voor koffie, een rondleiding en een goed gesprek met teamleider wagenpark Harry Diks.
Je kunt Harry bereiken op tel: 088 708 20 65 of per e-mail: harry.diks@circulus.nl

Kies voor elkaar!

We 'ontzorgen' onze inwoners en gemeenten met een breed takenpakket op het vlak van duurzaam en circulair grondstoffen-, afval- en buitenruimtebeheer. 

Je leest op onze wagens: Kies voor elkaar. We kiezen voor een duurzame toekomst, waarin we samenwerken en naar elkaar omkijken. We doen dat met enthousiasme en met kennis van zaken.

Meer info vind je in ons jaarverslag. In Waarde Magazine vind je onze laatste nieuwtjes. Ook op Youtube Circulus krijg je een indruk van ons werk. 

 Ga naar ons jaarverslag 

 Ga naar Waarde Magazine 

 Ga naar YouTube Circulus 

Was deze informatie nuttig?

Heeft u tips om het beter te maken?

Bedankt voor uw feedback.