Medewerker cultuurtechniek
(groenmedewerker)


Werk je met plezier in de buitenlucht? Heb je kennis en/of werkervaring op het gebied van groenbeheer, -aanleg en -onderhoud? En werk je graag in teamverband?
Dan ben jij misschien een van de twee nieuwe medewerkers cultuurtechniek die wij zoeken!

Wat ga je doen?

Als medewerker cultuurtechniek werk je aan het beheer en onderhoud van onze openbare ruimte. Samen met je collega’s zorg je dagelijks voor het onderhoud van de groenvoorzieningen. Denk aan groenwerkzaamheden zoals schoffelen, hagenknippen, snoeien en het aanplanten van heesters en bomen. Met een team voer je de geplande werkzaamheden uit.

Wie ben jij?

Je hebt algemene technische en praktische kennis van het beheer en onderhoud en bent bekend met de reguliere groenwerkzaamheden. Je kunt goed met machines omgaan en kleine storingen zijn voor jou geen probleem. Als echte teamspeler streef je ernaar om samen met de collega’s de afgesproken beeldkwaliteit te halen. Je bent flexibel en schakelt snel bij onverwachte wijzigingen in de planning.

Je beschikt over een opleiding op vmbo-niveau met vakgerichte cursussen en hebt een rijbewijs B op zak (BE of CE is een pré). Verder ben je bereid om piketdiensten mee te draaien en zo nu en dan werk buiten de gemeente Lochem uit te voeren.

Wat bieden wij?

  • Een afwisselende baan in een organisatie met hart voor mens en milieu.
  • Een functie voor 40 uur per week.
  • Een bruto maandsalaris van maximaal €3.025,- o.b.v. een 40-urige werkweek.
  • Minimaal 27,5 vakantiedagen.
  • Een persoonlijke Arbeidsvoorwaarden Budget (PAB) van 13,44%.
  • Ruime mogelijkheid voor eigen inbreng en persoonlijke ontwikkeling.
  • Goede arbeidsvoorwaarden conform de cao Grondstoffen, Energie en Omgeving (GEO).
  • Pensioenregeling bij het ABP en een sportvergoeding van 25% per maand.
  • Een actieve personeelsvereniging met leuke (familie)uitjes en activiteiten.

Ben jij onze nieuwe collega? 

Wil je eerst meer informatie of heb je vragen? Neem dan contact op met Peter Kreijkamp, teamleider buitenruimte Lochem, tel: 06-8333 0477, e-mail: peter.kreijkamp@circulus.nl 

Solliciteren? Stuur je cv en een korte motivatie voor 19 februari naar solliciteren@circulus.nl, o.v.v. medewerker cultuurtechniek buitenruimte Lochem.

Ook onze andere vacatures bekijken? Je vindt ze op onze pagina  CicCirculus.nl/werkenbij 

Kies voor elkaar!

We 'ontzorgen' onze inwoners en gemeenten met een breed takenpakket op het vlak van duurzaam en circulair grondstoffen-, afval- en buitenruimtebeheer. 

Je leest op onze wagens: Kies voor elkaar. We kiezen voor een duurzame toekomst, waarin we samenwerken en naar elkaar omkijken. We doen dat met enthousiasme en met kennis van zaken.

Meer info vind je in ons jaarverslag en in ons Waarde Magazine. Ook op Youtube Circulus krijg je een indruk van ons werk. 

 Ga naar meer weten over Circulus 

 

Was deze informatie nuttig?

Heeft u tips om het beter te maken?

Bedankt voor uw feedback.