Vacature jobcoach

Vind jij dat iedereen een kans verdient op de arbeidsmarkt? Ben jij een ‘mensen-mens’, zie je graag kansen en denk je in oplossingen? Heb je een hart voor de persoonlijke ontwikkeling van mensen? Circulus zoekt een jobcoach voor medewerkers die een extra steuntje in de rug nodig hebben. Je begeleidt hen in een persoonlijk werktraject. 

Wat ga je doen?

Als jobcoach koppel je deelnemers aan een werkplek en passende functie binnen onze organisatie. Je coacht en begeleidt hen binnen deze operationele afdelingen. De leerdoelen van de deelnemer staan daarbij voorop.

Zijn er drempels of problemen binnen persoonlijke leefgebieden? Dan beng je deze zorgvuldig in kaart zodat de coachafspraken goed aansluiten. Je stemt dit ook af met andere hulpverleners. Je stimuleert deelnemers om zich te blijven ontwikkelen op werknemersvaardigheden en persoonlijke doelstellingen. Daarbij heb je nauw contact met de werkbegeleider. Samen maken jullie afspraken over de begeleiding. Na afronding van een traject zorg je voor de nazorg, Denk daarbij aan een warme overdracht naar een vervolgtraject en een goede aansluiting.

Wie ben jij?

Je bent sociaal betrokken, geïnteresseerd in mensen en je kunt goed samenwerken.  Motiverende, verhelderende, oplossingsgerichte en soms confronterende gesprekken: je kunt goed schakelen, hebt overwicht en je luister- en gesprekvaardigheden zijn sterk. Je weet hoe je organiseert en initiatief neemt en hebt daar plezier in. Bijvoorbeeld bij de regievoering in een traject, verwerven van nieuwe opdrachten en het ontwikkelen van werkplekken. Verder ben je in staat om te reflecteren op je eigen handelen.

Wat breng je mee?

 • Hbo-werk- en denkniveau.
 • Minimaal drie jaar relevante werkervaring in (job) coaching.
 • Kennis van digitaal cliëntvolgsysteem, bij voorkeur Rapasso.
 • Een Noloc-certificering of bereid zijn deze te halen.

Wat biedt Circulus?

 • Een afwisselende baan in een organisatie met hart voor mens en milieu.
 • Functie voor 40 uur per week.
 • Een bruto maandsalaris van maximaal €4.623,- op basis van een 40-urige werkweek.
 • Een Persoonlijk Arbeidsvoorwaarden Budget (PAB) van 13,44%.
 • Minimaal 27,5 vakantiedagen.
 • Sportvergoeding van 25% per maand.
 • Een actieve personeelsvereniging met leuke (familie)uitjes en activiteiten.
 • Goede arbeidsvoorwaarden conform de cao Grondstoffen, Energie en Omgeving (GEO).

Ben jij de nieuwe collega die we zoeken?

Heb je nog inhoudelijk vragen over de vacature? Neem dan contact op met Ronald van Hattem (teamleider participatie & werk). Tel: 06 34197077, ronald.van.hattem@circulus.nl

Wil je solliciteren? Stuur je korte motivatie en cv voor 22 februari naar solliciteren@circulus.nl, o.v.v. Jobcoach. Wie weet zit je binnenkort bij ons aan tafel voor een kop koffie en een gesprek!

Ook onze andere vacatures bekijken? Je vindt ze op onze pagina  CicCirculus.nl/werkenbij 

Kies voor elkaar!

We 'ontzorgen' onze inwoners en gemeenten met een breed takenpakket op het vlak van duurzaam en circulair grondstoffen-, afval- en buitenruimtebeheer.

Je leest op onze wagens: Kies voor elkaar. We kiezen voor een duurzame toekomst, waarin we samenwerken en naar elkaar omkijken. We doen dat met enthousiasme en met kennis van zaken.

 Lees meer over werken bij Circulus 

Was deze informatie nuttig?

Heeft u tips om het beter te maken?

Bedankt voor uw feedback.