Circulus is op zoek naar een Hoofd Bedrijfsbureau

Is deze interessante baan iets voor jou? Lees dan vooral even verder!

Circulus richt zich als dienstverlenende organisatie op het verduurzamen van de leefomgeving van de bewoners van negen gemeenten in Oost-Nederland. Het bedrijf verzorgt het beheer van afval en grondstoffen én het beheer van de openbare ruimte in de betreffende gemeenten, met een stevige rol in de sociale arbeidsactivering. Het aaneengesloten regionale verzorgingsgebied telt circa 496.000 inwoners (195.000 huisaansluitingen). 

Circulus is toonaangevend op haar vakgebied. Vanuit een breed en duurzaam perspectief worden strategische keuzes gemaakt om de leefomgeving te verduurzamen, in nauwe afstemming met de deelnemende en opdrachtgevende gemeenten. Het overkoepelende en gemeenschappelijke doel is een duurzame, leefbare regio. Een uitdagende, relevante opdracht waarbij als organisatie en kennispartner goed wordt geluisterd naar de gemeentelijke bestuurders, tevens aandeelhouders, gemeenteraden en natuurlijk naar inwoners.

Bij Circulus werken – verspreid over zeven locaties – meer dan 650 medewerkers, waarvan de helft in vaste dienst; de andere helft bestaat uit medewerkers die in het kader van sociale werkgelegenheid bij Circulus werkzaam zijn.

Circulus is op zoek naar een Hoofd Bedrijfsbureau. Is deze interessante baan iets voor jou? Lees dan vooral even verder!

De afdeling Buitenruimte van Circulus beheert en onderhoudt voor een aantal gemeenten de buitenruimte. Naast groenbeheer valt daar onder andere ook het beheer van wegen en begraafplaatsen onder, doen we aan plaagdier- en gladheidsbestrijding en voeren reinigingstaken uit. Kortom: we doen alles wat nodig is in de buitenruimte. 
Als Hoofd Bedrijfsbureau bij Buitenruimte ben je de spin het web van de afdeling en verantwoordelijk voor de voorbereiding en planning van de werkzaamheden in de uitvoering. Samen met onze opdrachtgevende gemeenten bepaal je de dienstverlening en toets je deze aan de capaciteit van de uitvoering.

Dit ga je doen

Je geeft op een positieve manier leiding aan een team dat momenteel bestaat uit ongeveer tien medewerkers. Je weet de collega’s in je team te inspireren en te coachen zodat ook zij zich verder ontwikkelen, groeien in hun werk en optimaal presteren.
Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeringsplan, de juiste calculaties en managementrapportages, maar ook voor de bewaking van budgetten, inkoopaansturing, het optimaal inrichten en gebruiken van het ERP-systeem (BORVision), het aanleveren en analyseren van informatie en het bewaken van de leveringsperformance.

Dit is je profiel

Je kunt goed plannen, organiseren, doelstellingen formuleren en prioriteiten stellen. Je hebt procesmatig inzicht en kunt hoofd- en bijzaken op een logische manier ordenen en begrijpt hoe processen werken. De planning en de uit te voeren acties zijn in lijn met de beschikbare capaciteit en marges.
Je beschikt ten minste over een HBO-opleiding richting Technische bedrijfskunde of Tuin- en Landschapsinrichting en hebt meerdere jaren ervaring in een soortgelijke functie. Ervaring met wijk- en gebiedsgericht werken en inwonerparticipatie zijn een sterke pré. Je bent in het bezit van rijbewijs B.

Wij bieden:

  • Een uitdagende, afwisselende baan in een ambitieuze organisatie die hart heeft voor mens en milieu.
  • Een functie voor 40 uur per week, in eerste instantie voor één jaar.
  • Bij goed functioneren en wederzijds vertrouwen een contract voor onbepaalde tijd.
  • Een organisatie die vooruit wil en een bruisende werkomgeving. Bij Circulus is veel ruimte voor eigen inbreng en natuurlijk tref je er ervaren, professionele, gedreven en hardwerkende collega’s.
  • Een fijn team om in te werken.
  • Goede arbeidsvoorwaarden, waarbij de CAO Grondstoffen, Energie en Omgeving van toepassing is.
  • Je salarisschaal in deze functie is K (€ 3.722 tot € 5.281).

Ben jij degene die wij zoeken?

Wil je meer informatie of heb je nog vragen? Neem dan contact op met Jan de Jong (Hoofd Bedrijfsbureau a.i.), tel: 06 83 52 13 39, e-mail: jan.de.jong@circulus.nl

Wil je solliciteren? Reageer dan vóór maandag 24 januari en stuur je CV en een korte motivatie naar solliciteren@circulus.nl, onder vermelding van Hoofd Bedrijfsbureau. Wie weet zit je dan binnenkort bij ons voor een kop koffie en een gesprek!

Solliciteren kan t/m 1 februari 2022

Kies voor elkaar!

Een afvalvrije maatschappij, een schone leefomgeving, een betrokken samenleving. Daarop is ons dienstenpakket ingericht. Zo ontzorgen we onze gemeenten op meer terreinen. Dat doen we niet alleen: samenwerking en schaalgrootte zijn onmisbaar voor succes. Vandaar onze boodschap: Kies voor elkaar.

Meer informatie vind je in onder meer ons jaarverslag.

Was deze informatie nuttig?

Heeft u tips om het beter te maken?

Bedankt voor uw feedback.