Vacature fleet manager

Daadkrachtig, no nonsens en mensgericht. Wij zijn op zoek naar een fleet manager die affiniteit heeft met facilitair/gebouwenbeheer voor Circulus. Ben jij de strategische sparringpartner die van aanpakken weet? Je bent proactief en hebt een hands-on mentaliteit. Je bewaart het overzicht, hebt focus en houdt koers in je werk.

Als fleet manager ben je verantwoordelijk voor de domeinen materieelbeheer inclusief inkoop en facilitair/gebouwenbeheer en stuur je de specialisten binnen het team aan. Je rapporteert aan de manager grondstoffen, voor wie je sparringpartner bent. Je zorgt dat de processen georganiseerd zijn en verder geoptimaliseerd en gedigitaliseerd worden. Als fleet manager organiseer je verder de inkoop, het contractmanagement en de Europese aanbestedingen van het wagenpark. Je denkt op strategisch niveau mee met de ontwikkelingen in de markt zoals elektrificatie en duurzaamheid.

FUNCTIE-EISEN

  • Hbo werk- en denkniveau
  • Specialist in techniek
  • Ervaring in automotive is een pré
  • Ervaring met fleet management
  • Affiniteit met facilitaire zaken, gebouwenbeheer

ARBEIDSVOORWAARDEN

  • Cao GEO 
  • Schaal K
  • Persoonlijke Arbeidsvoorwaarden Budget

INTERESSE?

De werving voor deze vacature is in handen van NewRoadz. Daar kun je terecht bij Janneke Wester via 06-13455848 of janneke@newroadz.nl voor meer informatie en om te solliciteren. 

Kies voor elkaar!

We 'ontzorgen' onze inwoners en gemeenten met een breed takenpakket op het vlak van duurzaam en circulair grondstoffen-, afval- en buitenruimtebeheer. 

Je leest op onze wagens: Kies voor elkaar. We kiezen voor een duurzame toekomst, waarin we samenwerken en naar elkaar omkijken. We doen dat met enthousiasme en met kennis van zaken.

Meer info vind je in ons jaarverslag. In Waarde Magazine vind je onze laatste nieuwtjes. Ook op Youtube Circulus krijg je een indruk van ons werk. 

 Ga naar ons jaarverslag

 Ga naar Waarde Magazine  

 Ga naar YouTube Circulus

 

Was deze informatie nuttig?

Heeft u tips om het beter te maken?

Bedankt voor uw feedback.