Communicatieadviseur

 

Ben jij een echte creatieve aanpakker en resultaatgericht? Vertaal jij een klantvraag vlot in een efficiënte communicatieaanpak? Wil je inwoners voorzien van heldere informatie en voorlichting én Circulus met ons goed op de kaart zetten? Heb je zin om meteen aan de slag te gaan? Dan maken we graag kennis met jou!

Wat ga je doen?

Als communicatieadviseur geef je gevraagd en ongevraagd advies aan onze Gemeenteadviseurs. Bij het ontwikkelen en uitvoeren van beleidsafspraken zorg je voor de juiste boodschap en –middelen. Dit doe je in afstemming met de communicatieadviseurs van diverse gemeenten. In je externe communicatierol zijn bewonerscommunicatie - waaronder voorlichting - en branding belangrijke taakgebieden.

In deze functie werk je veel in projectvormen. Je ontwikkelt communicatieplannen, zorgt voor uitvoering en de middelen en producten die daarbij horen. Denk aan het (laten) ontwerpen en produceren van nieuwsbrieven, persberichten, bewonersbrieven en social-content. Ook middelen ter ondersteuning van onze buitendienst zoals kaarten, stickers en bebording vallen binnen je takenpakket. Verder zorg je voor belangrijke Circulus-events en -bijeenkomsten. 

Wie ben jij?

Met een inspirerende communicatiestijl zet je mensen aan tot gedragsverandering. In de communicatie-uitingen weet je de boodschap over te brengen die we als Circulus willen uitdragen. Hierdoor ben een belangrijke schakel tussen Circulus en de omgeving.

Je staat je mannetje in een dynamische organisatie. Je vindt het prettig om snel te schakelen en kunt daardoor op verschillende niveaus acteren. Vanuit je rol stel jij je dienstverlenend op binnen afgesproken kaders en beleid. Je weet de kwaliteitseisen te bewaken. Je bent zorgvuldig in je werk en omgevingssensitief. Zo sluit je feilloos aan bij de behoefte van de organisatie.

Wat breng je mee?

 • Een afgeronde hbo-opleiding in een communicatie-richting.
 • Een vlotte pen en je bent bekend met schrijven op taalniveaus, waaronder B1.
 • Minimaal drie jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie.
 • Een ondernemende houding waarmee je kansen vertaalt naar mogelijkheden voor Circulus.
 • Eigen vervoer en bereidheid om ook op andere locaties te werken (Deventer, Apeldoorn, Zutphen, eventueel Lochem). 

Wat bieden wij?

 • Een uitdagende, afwisselende functie in een ambitieuze organisatie met hart voor mens en milieu.
 • Een functie voor 32- 40 uur per week.
 • Een bruto maandsalaris tussen € 3.781 en € 5.314 afhankelijk van opleiding en ervaring.
 • Een Persoonlijk Arbeidsvoorwaarden Budget (PAB) van 13,44%
 • Een sportvergoeding van 25% per maand.
 • Deelname aan het fietsplan.
 • Goede arbeidsvoorwaarden, waarbij de cao Grondstoffen, Energie en Omgeving (GEO) van toepassing is.

Ben jij de collega die we zoeken?

Bij inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Liselotte Ansems teamleider communicatie, via 06-14286646 of via liselotte.ansems@circulus.nl

Is je interesse gewekt en voldoe je aan het profiel? Dan gaan we graag met je in gesprek. Stuur je motivatiebrief en cv naar solliciteren@circulus.nl onder vermelding van 'communicatieadviseur'.

Solliciteren kan tot en met maandag 27 mei 2024

Ook onze andere vacatures bekijken? Je vindt ze op onze pagina  CicCirculus.nl/werkenbij 

Kies voor elkaar!

We 'ontzorgen' onze inwoners en gemeenten met een breed takenpakket op het vlak van duurzaam en circulair grondstoffen-, afval- en buitenruimtebeheer.

Je leest op onze wagens: Kies voor elkaar. We kiezen voor een duurzame toekomst, waarin we samenwerken en naar elkaar omkijken. We doen dat met enthousiasme en met kennis van zaken.

Meer informatie vind je in ons jaarlijkse  publieksverslag. In  WaWaarde Magazine  lees je onze laatste nieuwtjes. Ook op  YouYouTube Circulus  krijg je een indruk van ons werk.

Was deze informatie nuttig?

Heeft u tips om het beter te maken?

Bedankt voor uw feedback.