Vacature coach

Vind jij dat iedereen een kans verdient op de arbeidsmarkt? Ben je een sociaal betrokken persoon, geïnteresseerd in mensen en vind je het daarnaast leuk om contact te onderhouden met opdrachtgevers? Dan ben jij misschien wel de bevlogen coach die Circulus zoekt!

Dit ga je doen

Als coach ga je diverse doelgroepen matchen en plaatsen binnen passende functies in de organisatie, waarbij je er oog voor hebt dat de leerdoelen van de deelnemer zoveel mogelijk gerealiseerd worden. Je coacht en begeleidt deelnemers binnen de operationele afdelingen waar zij werken. Daarnaast breng je de problemen op de verschillende leefgebieden van de deelnemer in kaart, maak je aan de hand hiervan coachafspraken en stemt deze ook af met de andere hulpverleners. Je stimuleert de deelnemers om zich verder te ontwikkelen op werknemersvaardigheden en op hun persoonlijke doelstellingen. Je staat hierbij in nauw contact met de werkbegeleider; samen maken jullie afspraken over het begeleidingstraject. Na afronding van het traject lever je de benodigde nazorg. Denk aan een warme overdracht naar en aansluiting vinden op het vervolgtraject.

Verder ben jij ook de spil in de contacten met opdrachtgevers. Je haalt nieuwe opdrachten binnen en werkt deze ook intern verder uit. Je ziet de kansen in de organisatie én weet wat de organisatie aan opdrachtgevers te bieden heeft.

Wie ben jij?

Je bent een sociaal betrokken persoon, geïnteresseerd in mensen. Je kunt goed samenwerken met collega’s in diverse functies. In motiverende, verhelderende, oplossingsgerichte -en soms confronterende- gesprekken ben je van nature sterk. Naast het sociale aspect dat in deze functie van je wordt gevraagd, kun je ook goed organiseren. Het regievoeren in een traject, verwerven van nieuwe opdrachten en het ontwikkelen van werkplekken vind jij uitdagend en leuk om te doen. Daarbij ben je in staat om te reflecteren op je eigen handelen.

Wat breng je mee?

 • HBO- werk- en denkniveau
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring in (job) coaching
 • Kennis van digitaal cliëntvolgsysteem, bij voorkeur Rapasso
 • Een Noloc-certificering of bereid zijn om deze te behalen

Wij bieden:

 • Een uitdagende, afwisselende baan in een ambitieuze organisatie die hart heeft voor mens en milieu;
 • Een unctie voor 28 uur per week;
 • Een bruto maandsalaris o.b.v. 40 uur van maximaal €5.009,- afhankelijk van je opleiding en ervaring;
 • Een Persoonlijk Arbeidsvoorwaarden Budget (PAB) van 13,44%;
 • Minimaal 27,5 vakantiedagen;
 • Sportvergoeding van 25% per maand;
 • Expertise en visie binnen de domeinen afval en grondstoffen, buitenruimte en sociale activering/participatie. Circulus als kenniscentrum op deze drie onderwerpen;
 • Goede arbeidsvoorwaarden, waarbij de CAO Grondstoffen, Energie en Omgeving (GEO) van toepassing is.

Ben jij degene die we zoeken?

Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met Ronald van Hattem (Teamleider werk& Participatie), tel: 0634197077, e-mail: ronald.van.hattem@circulus.nl

Wil je solliciteren? Stuur je korte motivatie en CV naar solliciteren@circulus.nl, met als onderwerp Coach. Wie weet zit je dan binnenkort bij ons voor een kop koffie en een gesprek!

Solliciteren kan tot en met 15 februari 2023

Kies voor elkaar!

We 'ontzorgen' onze inwoners en gemeenten met een breed takenpakket op het vlak van duurzaam en circulair grondstoffen-, afval- en buitenruimtebeheer.

Je leest op onze wagens: Kies voor elkaar. We kiezen voor een duurzame toekomst, waarin we samenwerken en naar elkaar omkijken. We doen dat met enthousiasme en met kennis van zaken.

Meer informatie vind je in ons jaarverslag. In Waarde Magazine vind je onze laatste nieuwtjes. Ook op Youtube Circulus krijg je een indruk van ons werk.

Was deze informatie nuttig?

Heeft u tips om het beter te maken?

Bedankt voor uw feedback.