Vacature Chauffeur Kraanwagen

Vind jij het een uitdaging om op een kraanwagen te rijden? Werk je graag in een team en houd je ervan om samen met een team de geplande werkzaamheden uit te voeren? Ben je enthousiast, zelfstandig, stressbestendig, flexibel en niet vies van hard werken? Heeft het onderhoud van een kraanwagen geen geheimen voor je? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe chauffeur voor de Kraanwagen!

Als chauffeur vind je het een uitdaging om op de kraanwagen te rijden. Je werkt graag in een team en houdt ervan om samen met de collega’s in je team de werkzaamheden die voor de dag gepland staan uit te voeren. Je bent enthousiast, zelfstandig, stressbestendig, flexibel en niet vies van hard werken. Je denkt graag mee over verbeteringen die we kunnen doorvoeren in het werk.

Dit ga je doen

Je bestuurt en belaadt de kraanwagen en controleert of het juiste afval wordt aangeboden. Eventuele vervuiling of afwijkingen geef je direct door.
Vanzelfsprekend zorg je voor het dagelijks onderhoud van de kraanwagens: onder jouw professionele handelingen rijden ze als een zonnetje en ze hebben geen geheimen voor je. Ook zorg je voor de administratieve afhandeling van je werkzaamheden.

Dit is je profiel

Je bent vanzelfsprekend in het bezit van een rijbewijs C en Code-95 en je hebt een ruime ervaring als chauffeur. Het hebben van het certificaat ‘Werken met de autolaadkraan’ is een pré. Heb je dat niet, dan ben je bereid de opleiding daarvoor te volgen.
Je beschikt over een groot gevoel voor verantwoordelijkheid en een klantgerichte werkstijl. Je werkt in een rooster van 5 x 8 of 4 x 10 uren, verdeeld over 6 werkdagen en je bent bereid om ook op afwijkende tijden (weekend, avond en feestdagen) en locaties te werken als dat nodig is.

Wij bieden:

  • Een uitdagende, afwisselende baan in een ambitieuze organisatie die hart heeft voor mens en milieu.
  • Een fijn team om in te werken
  • Een afwisselende functie voor 40 uur per week.
  • Een organisatie die vooruit wil en een bruisende werkomgeving. Bij Circulus is veel ruimte voor eigen inbreng en natuurlijk tref je er ervaren, professionele, gedreven en hardwerkende collega’s.
  • Goede arbeidsvoorwaarden, waarbij de CAO Grondstoffen, Energie en Omgeving van toepassing is.

Interesse gewekt?

Wil je meer informatie of heb je nog vragen?
Neem dan contact op met Frank van den Berg tel: 088 708 20 75, 
e-mail: frank.van.den.berg@circulus.nl

Zie jij de ultieme match met deze baan? Stuur dan je CV en een korte motivatie naar solliciteren@circulus.nl o.v.v. Chauffeur Kraanwagen. Wie weet zit je dan binnenkort bij ons voor een kop koffie en een gesprek!

Solliciteren kan tot en met 8 september 2022.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Kies voor elkaar!

We 'ontzorgen' onze inwoners en gemeenten met een breed takenpakket op het vlak van duurzaam en circulair grondstoffen-, afval- en buitenruimtebeheer.

Je leest op onze wagens: Kies voor elkaar. We kiezen voor een duurzame toekomst, waarin we samenwerken en naar elkaar omkijken. We doen dat met enthousiasme en met kennis van zaken.

Meer informatie vind je in ons  jaarverslag. In  Waarde Magazine vind je onze laatste nieuwtjes. Ook op  Youtube Circulus  krijg je een indruk van ons werk.

Was deze informatie nuttig?

Heeft u tips om het beter te maken?

Bedankt voor uw feedback.