Vacature allround monteur

Houd jij je graag bezig met het verduurzamen van voertuigen? Heb je affiniteit met elektrotechniek? Circulus is – voor ons duurzame wagenpark – op zoek naar een allround monteur.

Dit ga je doen

Circulus verduurzaamt haar wagenpark van ongeveer 200 voertuigen in hoog tempo. In 2030 willen we dat 80 á 90% van deze voertuigen zero-emissie is. Het gaat om voertuigen van een scooter tot vrachtwagen en van een pallettruck tot een straatveegmachine.

Circulus heeft een eigen werkplaats en magazijn op de locatie Apeldoorn. Momenteel werken hier 10 monteurs, 2 receptionisten en een magazijnmedewerker onder leiding van de Teamleider Werkplaats. De werkplaats richt zich op beheer, reparatie en onderhoud van het eigen wagenpark. Daarnaast worden ook de wagenparken van een aantal externe partijen onderhouden.

Het verrichten van inspecties aan eigen materiaal en dat van externe klanten, het uitvoeren van onderhoud en reparaties aan diverse voertuigen en de opbouw daarvan zullen deel gaan uitmaken van jouw werkzaamheden. Daarnaast voer je diagnoses en reparaties uit op hydraulisch, pneumatisch en elektrisch gebied. Eventueel gaat het doen van periodieke keuringen (APK) ook deel uitmaken van je takenpakket. Verder zullen er overige voorkomende werkzaamheden tot jouw functie gaan horen.

Wie ben jij?

We zijn op zoek naar een monteur die veel affiniteit met elektrotechniek heeft. Dit in verband met de elektrificatie van het wagenpark. Je kunt goed communiceren en werken in teamverband. Je hebt een bedrijfsmatig gerichte werkstijl.

Wat breng je mee?

We zoeken een enthousiaste kandidaat met:

 • MBO werk- en denkniveau
 • Ervaring in besturingstechniek en elektrotechniek of bereid hiervoor opleidingen te gaan volgen
 • Bereidheid de opleiding te volgen tot 1e monteur bedrijfswagens
 • Interesse om bij te blijven in technische ontwikkelingen door het volgen van diverse cursussen  

Wij bieden:

 • Een organisatie die vooruit wil. Bij Circulus is veel ruimte voor eigen inbreng en natuurlijk tref je er ervaren, professionele, gedreven en hardwerkende collega’s.
 • Een uitdagende, afwisselende baan in een ambitieuze organisatie die hart heeft voor mens en milieu.
 • Veel ruimte om je te ontwikkelen, o.a. met training en opleiding.
 • Een functie voor 40 uur per week.
 • Een bruto maandsalaris tussen € 2.521,- en € 3.304,- afhankelijk van je opleiding en ervaring.
 • Persoonlijk Arbeidsvoorwaarden Budget (PAB) van 13,19%.
 • Minimaal 27,5 vakantiedagen.
 • Uitgebreide pensioenregeling bij het ABP.
 • Tegemoetkoming bij de kosten van een aanvullende ziektekostenverzekering.
 • Sportvergoeding van 25% per maand.
 • Een actieve personeelsvereniging met leuke (familie)uitjes en activiteiten.

Ben jij degene die we zoeken?

Heb je inhoudelijk vragen over de vacature? Neem dan contact op met Harry Diks (Teamleider Werkplaats), tel:  06-53542598, e-mail: Harry.diks@circulus.nl

Wil je solliciteren? Stuur je korte motivatie en CV naar solliciteren@circulus.nl, met als onderwerp: Allround Monteur. Wie weet zit je dan binnenkort bij ons voor een kop koffie en een gesprek!

Solliciteren kan tot en met 23 december 2022

 

Kies voor elkaar!

We 'ontzorgen' onze inwoners en gemeenten met een breed takenpakket op het vlak van duurzaam en circulair grondstoffen-, afval- en buitenruimtebeheer.

Je leest op onze wagens: Kies voor elkaar. We kiezen voor een duurzame toekomst, waarin we samenwerken en naar elkaar omkijken. We doen dat met enthousiasme en met kennis van zaken.

Meer informatie vind je in ons jaarverslag. In Waarde Magazine vind je onze laatste nieuwtjes. Ook op Youtube Circulus krijg je een indruk van ons werk.

Was deze informatie nuttig?

Heeft u tips om het beter te maken?

Bedankt voor uw feedback.