Wij zoeken een afstudeerder Social Work

Vind jij talentontwikkeling van jongeren belangrijk en wil je hier graag aan bijdragen? Wij zijn op zoek naar een gedreven student die van ons jongerencentrum een dynamisch en bruisend centrum wil maken voor Doesburgse Jongeren.

Wat ga je doen?

Momenteel is het jongerencentrum een creatieve plek waar educatieve programma’s en trajecten voor Doesburgse jongeren plaatsvinden. Daarbij heeft het een sportplein, een cursusruimte en een oefenruimte waar verschillende activiteiten plaatvinden.

Wij vinden het belangrijk dat kinderen en jongeren een veilige plek hebben om te ontwikkelen en zichzelf te kunnen zijn. Daarom willen wij het jongerencentrum uitbreiden door meer focus te leggen op talentontwikkeling, hierbij hebben wij jouw hulp nodig. Je gaat onderzoek doen naar de doelgroep, het onderwerp en bedenkt creatieve oplossingen/ideeën over hoe wij dit kunnen realiseren. Wij trekken een brede doelgroep aan (6 t/m 27 jaar) en dit vraagt veel uitdaging. Onze vraag is: hoe kunnen wij dit gaan realiseren en wat vraagt dit van ons?

Jouw profiel

Je bent een HBO student die jongeren een warm hart toedraagt. Je helpt hen graag verder en vind hun ontwikkeling belangrijk. Daarbij kan je goed omgaan met deze doelgroep en beschik je over de juiste sociale vaardigheden.

  • Je hebt incasseringsvermogen en bent standvastig
  • Je hebt empathisch vermogen
  • Je bent flexibel en proactief
  • Je hebt kennis of wil deze graag opdoen van de doelgroep jongeren (6 t/m 27 jaar)
  • Je vindt het uitdagend om creatieve oplossingen te realiseren

Wij bieden

  • Een prettige werkomgeving. 
  • Goede begeleiding. Vanuit Circulus word je begeleid door een teamleider die gericht helpt bij het afstuderen;
  • Flexibele werkdagen;
  • Vergoeding van €400,- bruto per maand (o.b.v. 40 uur);

Startdatum van het afstuderen wordt in overleg afgestemd voorkeur heeft februari 2023.

Het team

Je wordt onderdeel van het team met jongerenwerkers. Het team bestaat uit vier gemotiveerde jongerenwerkers en wordt aangestuurd door een coördinator. Iedere jongerenwerker heeft een eigen doelgroep waar diegene verantwoordelijk voor is.

Je gaat samenwerken met de coördinator, maar om goed onderzoek te kunnen doen zal je ook mee lopen met de jongerenwerkers. De jongerenwerkers zullen je vooral begeleiden in het contact met de doelgroep.

Locatie

Jongerencentrum 0313 Doesburg, de Linie 2, 6982 AZ.

Wil jij graag bij ons afstuderen?

Stuur dan je cv en motivatie naar solliciteren@circulus.nl onder vermelding van: Afstudeer onderzoek Jongerencentrum Doesburg. Heb je vragen of wil je meer informatie neem dan contact op met Sas de Jeu tel; 06-83209181 email; Sas.de.Jeu@circulus.nl (bereikbaar van dinsdag tot en met donderdag tussen 9:00 en 16:00).

Kies voor elkaar!

We 'ontzorgen' onze inwoners en gemeenten met een breed takenpakket op het vlak van duurzaam en circulair grondstoffen-, afval- en buitenruimtebeheer. 

Je leest op onze wagens: Kies voor elkaar. We kiezen voor een duurzame toekomst, waarin we samenwerken en naar elkaar omkijken. We doen dat met enthousiasme en met kennis van zaken.

Meer info vind je in ons jaarverslag. In Waarde Magazine vind je onze laatste nieuwtjes. Ook op Youtube Circulus krijg je een indruk van ons werk. 

 Ga naar ons jaarverslag

 Ga naar Waarde Magazine  

 Ga naar YouTube Circulus

 

Was deze informatie nuttig?

Heeft u tips om het beter te maken?

Bedankt voor uw feedback.