Vacature (senior) gemeenteadviseur

Wil jij als ervaren gemeenteadviseur bijdragen aan de transitie naar een meer circulaire economie? Heb jij ervaring in de domeinen afval & grondstoffen of openbare ruimte?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dit ga je doen

Als adviseur gemeenten werk je aan een aantal uitdagende vraagstukken. Hoe gaan we in onze regio duurzaam om met grondstoffen? Hoe veranderen we de openbare ruimte in een gedeelde leefomgeving? Hoe zetten we daarbij in op sociale werkgelegenheid en bewonersparticipatie? Samen mét en vóór onze negen gemeenten?

Je bent de schakel tussen de gemeenten, stakeholders en Circulus. Je adviseert op bestuurlijk en ambtelijk niveau over beleidsvoorstellen, implementatie, uitvoering en evaluatie. Je bouwt en onderhoudt actief het relatienetwerk met gemeentelijke partners en relevante organisaties. Je verbindt en overbrugt tegengestelde belangen. Je werkt in teamverband, zowel intern als bij gemeenten.

Wie ben jij?

Je kent het gemeentelijke domein en het politiek-bestuurlijke spel. Je inspireert, overtuigt en staat open voor de mening van een ander. Je signaleert kansen en weet deze te vertalen naar mogelijkheden voor Circulus. Je werkt constructief samen. In projectmatige samenwerking kun jij leidend zijn, keuzes maken en goed plannen. Ook ben je gewend om grote contracten te beheren waarbij je gevoel hebt voor financiën.

Wat breng je mee?

 • Je kent het gemeentelijk domein en bent in staat complexe vraagstukken te vertalen naar goed onderbouwde, werkende oplossingen.
 • Door jouw ondernemende instelling herken je kansen en vertaal je deze naar mogelijkheden voor Circulus.
 • Je beschikt minimaal over HBO werk- en denkniveau.
 • Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring.

Wat bieden wij? 

 • Een uitdagende, afwisselende baan in een ambitieuze organisatie met hart voor mens en milieu.
 • Een functie voor 32-40 uur per week.
 • Een bruto maandsalaris tussen € 4.117 en € 5.787 afhankelijk van je opleiding en ervaring.
 • Een arbeidsmarkttoelage, bespreekbaar voor uitstekende kandidaten.
 • Een Persoonlijk Arbeidsvoorwaarden Budget (PAB) van 13,44%.
 • Expertise en visie binnen de domeinen afval en grondstoffen, buitenruimte en sociale activering/participatie.
 • Goede arbeidsvoorwaarden onder de cao Grondstoffen, Energie en Omgeving (GEO).

Past deze functie bij jou?

Is je interesse gewekt en voldoe je aan het profiel? Dan gaan we graag met je in gesprek. Je motivatiebrief en cv kun je mailen naar solliciteren@circulus.nl onder vermelding van 'gemeenteadviseur'.

Heb je inhoudelijk vragen over de vacature? Neem dan contact op met Menno Kelhout (manager Klant & Strategie), tel: 06-15 940 885, e-mail: menno.kelhout@circulus.nl

Solliciteren kan tot en met 26 mei 2023

Kies voor elkaar!

We 'ontzorgen' onze inwoners en gemeenten met een breed takenpakket op het vlak van duurzaam en circulair grondstoffen-, afval- en buitenruimtebeheer. 

Je leest op onze wagens: Kies voor elkaar. We kiezen voor een duurzame toekomst in een wereld waarin we samenwerken en naar elkaar omkijken. We doen ons werk met enthousiasme en met kennis van zaken.

Achtergrondinformatie vind je in ons jaarverslag. In Waarde Magazine vind je onze laatste nieuwtjes. Ook op Youtube Circulus krijg je een indruk van ons werk. 

Was deze informatie nuttig?

Heeft u tips om het beter te maken?

Bedankt voor uw feedback.