Werkbegeleider Buitenploeg
 

Tijdelijke functie 

Werk jij graag buiten en samen met mensen? Vooral als hun verhalen en achtergronden complex en uitdagend zijn? Dan zijn we misschien op zoek naar jou. Wij zoeken een Werkbegeleider Buitenploeg voor het werken met cliënten in de binnenstad en de dagelijkse begeleiding. Het gaat om een tijdelijke functie van minimaal vier maanden.

Als Werkbegeleider voer je samen met taakgestraften en verslaafde cliënten schoonmaakwerkzaamheden uit in en rondom de Deventer binnenstad. Je begeleidt een groep kandidaten en prikt samen zwerfvuil. Aan jou de taak om de kandidaten aan het werk te zetten en er samen voor te zorgen dat de straten van de binnenstad schoon zijn.

Wat ga je doen?

Je zorgt voor de begeleiding en activering van kandidaten en voert het werk met hen uit. De begeleiding doe je soms samen met een collega, soms zelfstandig. Binnen je groep zorg je voor een veilig leer- en werkklimaat. Een klimaat waarin kandidaten zich persoonlijk ontwikkelen en werknemers- en sociale vaardigheden aanleren. Je houdt oog voor de individuele kandidaten in de groep en corrigeert wanneer dit nodig is. Ook draag je zorg voor de naleving van wetgeving en voer je administratieve werkzaamheden uit.

Wie ben jij?

Een gemotiveerde werkbegeleider, ervaren in het werken met taakgestraften en verslaafden. Je kent de doelgroep, maar weet zelf ook van aanpakken: met de kandidaten steek je de handen uit de mouwen en ronden jullie het werk naar tevredenheid af. Je weet hoe je overzicht houdt over een groepje kandidaten. Je communiceert makkelijk en op verschillende niveaus en kunt zaken bespreekbaar maken. Je bent stressbestendig, flexibel, kwaliteits- en klantgericht en hebt een gezonde dosis humor.

Wat breng je mee?

 • Minimaal mbo-werk- en denkniveau.
 • Ervaring in het werken met taakgestraften en verslaafden.
 • Rijbewijs B is een vereiste, rijbewijs B E is een pré
 • Een methodische aanpak waarmee je mensen werknemersvaardigheden aanleert.

Wat bieden wij?

 • Een uitdagende, afwisselende baan in een ambitieuze organisatie met hart voor mens en milieu.
 • Een functie voor minimaal 4 maanden voor 24 uur per week.
 • Een bruto maandsalaris van tussen de €2.739 en €3.549,- o.b.v. een 40-urige werkweek.
 • Persoonlijk Arbeidsvoorwaarden Budget (PAB) van 13,44%
 • Minimaal 27,5 vakantiedagen o.b.v. een 40-urige werkweek.
 • Uitgebreide pensioenregeling bij het ABP
 • Sportvergoeding van 25% per maand

Is dit een functie voor jou? 

Wil je solliciteren? Reageer dan vóór 25 september 2023 per e-mail op deze vacature en stuur je motivatiebrief en je cv naar solliciteren@circulus.nl onder vermelding van ‘Werkbegeleider Buitenploeg’.

Wil je meer informatie of heb je nog vragen? Neem dan via e-mail contact op met Ronald van Hattem of telefonisch: 06-34197077.

Meer weten over werken bij Circulus? Kijk op onze pagina  CicCirculus.nl/werkenbij 

 

Deze vacature wordt intern en extern gepubliceerd.

Kies voor elkaar!

We 'ontzorgen' onze inwoners en gemeenten met een breed takenpakket op het vlak van duurzaam en circulair grondstoffen-, afval- en buitenruimtebeheer. 

Je leest op onze wagens: Kies voor elkaar. We kiezen voor een duurzame toekomst, waarin we samenwerken en naar elkaar omkijken. We doen dat met enthousiasme en met kennis van zaken.

Meer info vind je in ons jaarverslag. In Waarde Magazine vind je onze laatste nieuwtjes. Ook op Youtube Circulus krijg je een indruk van ons werk. 

 Ga naar ons jaarverslag

 Ga naar Waarde Magazine 

 Ga naar YouTube Circulus

 

Was deze informatie nuttig?

Heeft u tips om het beter te maken?

Bedankt voor uw feedback.