Vacature Teamleider Werkplaats 

De huidige teamleider gaat straks genieten van zijn pensioen. Daarom zijn we per september 2023 op zoek naar een Teamleider Werkplaats. Ben jij een ervaren leidinggevende met een passie voor zero-emissie voertuigen? Ben je resultaatgericht, praktisch ingesteld en oplossingsgericht? Mét natuurlijk ruime kennis van techniek? Dan ben jij misschien de Teamleider Werkplaats die Circulus zoekt! 

Iedere dag werkt het gedreven team van onze werkplaats aan een goed onderhouden wagenpark. De overgang naar een volledig ‘zero-emissie wagenpark’ zorgt daarbij voor extra dynamiek en mooie uitdagingen.

Wat ga je doen?

De werkplaats is gevestigd op onze locatie in Apeldoorn. Als Teamleider ben je verantwoordelijk voor de aansturing en inzet van medewerkers en middelen. Het materieelpark bestaat uit circa 150 voertuigen. Met het team zorg je ervoor dat dit materieel probleemloos, veilig en volgens de normen functioneert. Je bent het aanspreekpunt voor de medewerkers en stelt je daarbij benaderbaar, coachend en doortastend op.

Circulus verduurzaamt het materieelpark. Dit belangrijke Circulus-speerpunt vertaal je naar een strategische visie en aanpak.

Wie ben jij?

Je hebt een doortastende en coachende stijl van leidinggeven en visie op de transitie van diesel naar zero-emissie. Je signaleert kansen en durft indien nodig buiten de gebaande paden naar oplossingen te zoeken. Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van elektrificering van wagens en materieel. Je kunt uit de voeten met het uitvoeren van vastgesteld (p&o-)beleid. Verder vind je het leuk om bij te dragen aan organisatiebrede projecten. Je bent gedreven om de organisatie snel te leren kennen.

Wat breng je mee?

 • Minimaal aan afgeronde mbo 4-opleiding en HBO-werk- en denkniveau.
 • 2 tot 3 jaar relevante werkervaring.
 • Afgeronde managementopleiding en mbo-autotechniek zijn beide een pré.
 • Leidinggevende capaciteiten, technisch en analytisch inzicht.
 • Communicatief sterk, sociaal en digitaal vaardig.
 • Affiniteit met duurzame mobiliteit.

Wat bieden wij?

 • Uitdagende baan in een ambitieuze organisatie met hart voor mens en milieu.
 • Ruimte om je te ontwikkelen, onder meer door training en opleiding.
 • Functie voor 40 uur per week met in eerste instantie een jaarcontract. Bij goed functioneren en een klik met team en organisatie is een vast dienstverband mogelijk.
 • Bruto maandsalaris tussen € 3.781,- en € 5.314,- afhankelijk van opleiding & ervaring.
 • Een bruto maandsalaris tussen € 3.781,- en € 5.314,- afhankelijk van opleiding en ervaring.
 • Een Persoonlijk Arbeidsvoorwaarden Budget (PAB) van 13,44% en minimaal 27,5 vakantiedagen.
 • Een uitgebreide pensioenregeling bij het ABP.
 • Tegemoetkoming in een collectieve ziektekostenverzekering.
 • Een sportvergoeding van 25% per maand (met een max. van € 150,- per jaar).
 • Een actieve personeelsvereniging met leuke (familie)uitjes en activiteiten.

Ben jij de Teamleider die we zoeken?

Misschien heb je eerst nog inhoudelijke vragen. Neem dan telefonisch of via e-mail contact op met Vincent Baas (Manager Grondstoffen), tel: 06 83525635.

Wil je solliciteren? Stuur een korte motivatie en je cv naar solliciteren@circulus.nl, o.v.v. Teamleider Werkplaats. Wie weet zit je binnenkort bij ons aan tafel voor een kop koffie en een gesprek!                                    

                      

Kies voor elkaar!

We 'ontzorgen' onze inwoners en gemeenten met een breed takenpakket op het vlak van duurzaam en circulair grondstoffen-, afval- en buitenruimtebeheer. 

Je leest op onze wagens: Kies voor elkaar. We kiezen voor een duurzame toekomst in een wereld waarin we samenwerken en naar elkaar omkijken. We doen ons werk met enthousiasme en met kennis van zaken.

Achtergrondinformatie vind je in ons jaarverslag. In Waarde Magazine vind je onze laatste nieuwtjes. Ook op Youtube Circulus krijg je een indruk van ons werk. 

Was deze informatie nuttig?

Heeft u tips om het beter te maken?

Bedankt voor uw feedback.