Vacature
Financieel-administratief medewerker 


Is administratie jouw ding? Heb je een financiële achtergrond en kun je goed overzicht houden? Vanwege het vertrek van een collega zoeken we een ervaren boekhouder/financieel-administratief medewerker. Iets voor jou? Lees dan even verder.

Met je collega’s zorg je ervoor dat we kunnen bouwen op de financiële processen. Want de administratie is de basis waarop veel beslissingen worden genomen. Jullie team bestaat uit in totaal zes collega’s. Samen dragen jullie zorg voor een betrouwbaar financieel proces en een uitmuntende basis voor rapportages en analyses.

Wat ga je doen? 

Je werkt mee aan een goede en snelle verwerking van inkoopfacturen, zodat de uitgaande betalingen kloppen. Zo nodig assisteer je bij debiteurenbeheer of verkoopfacturatie. Iedere maand werk je met het team aan een tijdige en kwalitatief goede maandafsluiting. Ook zorg je voor btw-aangiftes en andere administratieve processen zoals het op orde houden van balansdossiers.

Wie ben jij? 

Je hebt kennis van boekhouding en ervaring met Exact en hebt een goed overzicht over alle eisen aan de boekhouding en de logistieke administratie. Daaronder vallen het hele grootboek, de crediteurenboekingen, de uitgaande verkoopfacturen, de inkomende en uitgaande betalingen.

Wat verwachten we verder? 

 • Je hebt een opleiding op mbo-niveau op het gebied van boekhouding/administratie en enkele jaren werkervaring in het vakgebied.
 • Je hebt interesse in financiële en logistieke administratieve processen en je bent alert op continue verbeteringen en vereenvoudigingen.
 • Je bent communicatief vaardig, je werkt nauwkeurig en kunt goed plannen.
 • Je bent integer; het naleven van regels en afspraken vindt je belangrijk.
 • Je hebt ervaring met Exact en Excel en bent IT-vaardig. Je leert eventuele andere tools makkelijk aan (bijv. AfvalRegistratie en Informatiesysteem (Aris)).

Wat biedt Circulus?

 • Een nieuwe uitdaging binnen een dynamische afdeling.
 • Een afwisselende baan in een organisatie met hart voor mens en milieu.
 • Veel ruimte om je te ontwikkelen door bijvoorbeeld training en opleiding.
 • Een functie van minimaal 32 uur per week.
 • Een bruto salaris tussen de €2.852 en €3.882 o.b.v. een 40-urige werkweek.
 • Een Persoonlijk Arbeidsvoorwaarden Budget (PAB) van 13,44%.
 • Uitgebreide pensioenregeling bij het ABP.
 • Sportvergoeding van 25% per maand en een actieve personeelsvereniging met leuke (familie)uitjes en activiteiten.

Heb je vragen?

Neem dan contact op met Lewalt Eland, CFO. Tel: 06-57310271, e-mail: Lewalt.Eland@circulus.nl

Ben jij de collega die wij zoeken?

Zie jij al een klik met deze baan? Stuur dan vóór 19 februari een korte motivatie en een cv naar solliciteren@circulus.nl, o.v.v. Financieel-administratief medewerker.

Ook onze andere vacatures bekijken? Je vindt ze op onze pagina  CicCirculus.nl/werkenbij 

Kies voor elkaar!

We 'ontzorgen' onze inwoners en gemeenten met een breed takenpakket op het vlak van duurzaam en circulair grondstoffen-, afval- en buitenruimtebeheer.

Je leest op onze wagens: Kies voor elkaar. We kiezen voor een duurzame toekomst, waarin we samenwerken en naar elkaar omkijken. We doen dat met enthousiasme en met kennis van zaken.

Meer informatie vind je in ons jaarlijks  publieksverslag, in ons Waarde Magazine en op YouYouTube Circulus.

Lees meer over werken bij Circulus 

 

Was deze informatie nuttig?

Heeft u tips om het beter te maken?

Bedankt voor uw feedback.