19 november 2018 Veel en mooie inzendingen!

Veel en mooie inzendingen!

Na de zomer plaatsten de gemeente Lochem en Circulus-Berkel een oproep in het Gemeentenieuws. Wij vroegen u het verhaal over 'uw boom' met ons te delen. Wat maakt deze boom in de openbare ruimte voor u zo bijzonder? 

Las u ook onze oproep?

Met de vele reacties die binnenkwamen zijn we aan de slag gegaan. Iedere maand verschijnt naast het gemeentenieuws een portret van een bijzondere boom; uw verhaal staat daarin centraal. Maar we hebben ook de fotograaf op pad gestuurd voor een mooi portret én onze eigen collega's de hemd van het lijf gevraagd. Zij vertellen over de geschiedenis, de kenmerken, de plek en bovenal onze zorg voor deze boom. Want daarin is iedere boom uniek...

Wanneer vindt u BuitenGewone boom in de krant?

Vanaf november vindt u de rubriek in de derde of vierde week van de maand in de Berkelbode, naast de Gemeentepagina. We ontvingen veel mooie reacties op de oproep! Het merendeel proberen we voor de zomer aan bod te laten komen. Heeft u een inzending gedaan? Vóórdat we uw boom en reactie plaatsen nemen we vanzelfsprekend contact op.

Waarom BuitenGewone boom Lochem?

Lochem is een groene gemeente. Daar zetten we ons iedere dag voor in. Waarom en hoe we dat doen vertellen we graag. Maar we horen ook graag wat groen met ú doet. Uw en onze verhalen delen we komend jaar. We zorgen voor een mooi portret van uw BuitenGewone boom. Daarbij vertellen wij u meer over de geschiedenis, de kenmerken, de plek en onze zorg voor deze boom. Daarin is iedere boom uniek.

 Terug naar Buitengewone Bomen Lochem 

Nieuws uit jouw gemeente
Overig nieuws